Залужного обожнюють однокласниці, а він кохає лише дружину: “Усе, що в мене є, – це ти”

Ім'я Валерія Залужного нині лунає по всьому світу. Одні вимовляють його з захопленням, інші – з острахом. Між тим головнокомандувач ЗСУ ніякий не демон і не супермен, а звичайна людина зі своїми почуттями й переживаннями.

Дитинство

Переконатися в цьому можна, поглянувши на дитячі світлини пана генерала. Щира відкрита посмішка і неабияка скромність є головними атрибутами Залужного. У дитинстві він завжди носив сумку вчительки й жодного разу не отримав від неї зауваження за негідну поведінку.

Валерій Залужний запам’ятався однокласникам щирою фірмовою посмішкою

Однокласники зі Звягелю завжди з теплотою згадують видатного земляка. Кажуть, що сидів за 4-ою партою, а дівчата сумно зітхали, поглядаючи в бік юнака. У 2025 році має відбутися ювілейна зустріч, тож ровесники головкома, який для них так і залишився Валерою, сподіваються побачити його в стінах рідної школи.

Родина

Між тим залізний генерал встигає не лише цілим військом вдало керувати. Валерій Залужний знаходить час і на родину. Днями його дружина Олена відзначала день народження, то чоловік учергове зізнався їй у коханні. Слова вийшли навіть теплішими, аніж минулого року.

Валерій Залужний з дружиною

50-річний чоловік подякував 47-річній благовірній за “терпіння, мужність й мудрість” бути поруч із ним. А ще за “повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються”.

Ада Роговцева

Трохи раніше, 16 липня, зустріла День ангела ще одна важлива для Залужного жінка. Того дня Ада Роговцева відзначила 86-річчя. Очільник ЗСУ не обділив увагою таку важливу дату.

Звісно, подарував найдорожче – прапор України з власним підписом. Не полінувався пан генерал написати й кілька теплих слів на адресу народної артистки, які стосуються всіх, хто вірить у нашу перемогу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.