Катя Осадча вперше показала свою обручку: на безіменному пальці красується колечко з білого золота (ФОТО)

Катя Осадча давно забула про світські раути. Нині вона спілкується не з багатими і знаменитими у дорогих вбраннях, а з людьми, які втратили на війні найдорожче – своїх близьких.

Колишня ведуча “Світського життя” започаткувала проєкт, який займається пошуком людей, зниклих безвісти. Багато хто з них опинився на тимчасово окупованій території й перебуває у полоні.

Це не військові, а цивільні люди, які не можуть мати статусу військовополонених. Між тим перебувають за ґратами за межами батьківщини. Тож Осадча намагається добитися повернення таких українців додому, оскільки інші служби ними практично не займаються.

Як бачимо, радісних тем для спілкування, як раніше, у ведучої не залишилося. Але це не є приводом відмовлятися від гарного стилю, яким дружина Юрія Горбунова завжди вигідно вирізнялася з-поміж інших знаменитостей.

Якщо уважно придивитися до вбрання Катрусі, стає зрозуміло, що останнім часом вона обрала для себе пріоритетним білий одяг. Осадчу можна побачити під час інтерв’ю в білій футболці, білому костюмі чи навіть нарядній сукні. Звісно ж, білій.

У такому прикиді зірка нагадує наречену. Ось і обручка з білого золота на руці присутня, а на шиї вишукана тоненька діадема. Катя настільки занурилася у світ білих відтінків, що навіть не може пройти мимо білих квітів, які рясно розквітли у неї у дворі.

Катя Осадча побралася з Юрієм Горбуновим 2017 року. Наречена перебувала на останньому місяці вагітності. Чоловік засвітив обручку першим. Горбунов відтоді не знімає її. Катя ж носить цю важливу прикрасу вдома завжди, а на роботі – по ситуації. Трапляється, що сценічне вбрання вимагає зняти свідчення кохання.

З якого приводу Осадча вбралася у білу сукню й ошатні прикраси сьогодні, знаменитість шанувальникам не сповістила. Але від нинішнього образу Каті так і віє колишнім світським життям.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.