Чорний плащ навстіж та зміїний купальник: Світлана Лобода показала свої форми, як вони є (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода вирішила показати, як виглядає після двох вагітностей. Знаменитість має відмінну форму та підтягнутий зовнішній вигляд

Світлана Лобода, відома українська співачка, за часи своєї кар’єри встигла завоювати шалену популярність. Знаменитість прославилась, зокрема, завдяки ефектній зовнішності та особливій харизмі. Нині артистка продовжує будувати кар’єру та випускати нові хіти, виступає у різних містах України та світу, а також – займається волонтерською та благодійною діяльністю.

Крім того, артистка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто показує нові фотографії та ділиться цікавими роздумами. Нещодавно знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує у доволі ефектному вбранні, яке відкриває вид на її форми. Світлана Лобода без комплексів і секретів показала, якою вона сьогодні є.

Світлана Лобода продемонструвала реальне фото своєї фігури після двох вагітностей
Світлана Лобода продемонструвала реальне фото своєї фігури після двох вагітностей

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова фотографія, на якій артистка позує у купальнику, принт якого нагадує зміїну шкіру. Крім того, артистка одягла чорний плащ, капюшоном якого повністю закрила обличчя та приховала свою зовнішність. Разом з тим, фігуру артистки було видно чудово.

Світлана Лобода має підтягнутий живіт, красивий прес і тонку талію. Крім того, у знаменитої української співачки довгі та спортивні ноги, а також – впевнена та модельна хода. У коментарях до нової публікації шанувальники співачки буквально закидали її компліментами та зауважили, що вона має відмінний зовнішній вигляд.

Світлана Лобода показалась у стильному образі в яскравому вбранні
Світлана Лобода показалась у стильному образі в яскравому вбранні

До слова, опублікувала цей допис знаменита українська артистка не просто так. Світлана Лобода вирушає у світове турне різними країнами, серед яких опинилась і Латвія, і Казахстан, й Іспанія, і Великобританія, і багато інших місць в різних куточках світу. Знаменитість повідомила, що частину грошей, зароблених на концертах, вона планує передати на відбудову України.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.