“Скільки промайнуло”: Тіна Кароль показала, як виглядала 18 років тому, коли жила в гуртожитку (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль пригадала своє минуле та показала фото, як виглядала, коли лише починала кар'єру. Тоді зірка мешкала не у шикарному будинку, а в гуртожитку

Тіна Кароль, відома українська співачка, багато років тому почала свою кар’єру. За цей час знаменитість встигла стати не лише успішною артисткою, але й людиною, яка надихає своїм прикладом. Шанувальники співачки постійно цікавляться її особистим життям, тому зірка час від часу ділиться подробицями свого минулого.

Так, наприклад, нещодавно Тіна Кароль опублікувала архівне відео, на якому видно, як саме починалась кар’єра артистки на великій сцені. Знаменитість пригадала, як виступала з піснею на конкурсі в Юрмалі. Саме тоді молода співачка отримала особливий сюрприз – 50 тисяч доларів від Алли Пугачової.

Як сьогодні виглядає відома українська співачка Тіна Кароль
Як сьогодні виглядає відома українська співачка Тіна Кароль

Знаменита українська співачка зізналась, що наважилась опублікувати старе відео не просто так. За словами Тіни Кароль, під час перегляду цього запису вона зловила себе на думці, що нічого неможливого не існує. Зірка зізналась, що касета із “зажованою” стрічкою для неї сьогодні є таким собі тригером рухатись тільки вперед.

Крім того, у новому дописі, в якому знаменитість показала молоду співачку, що лише починає свій шлях, зірка подякувала шанувальникам, які весь цей час залишались поруч із нею. За словами Тіни Кароль, вона б не досягла такого успіху без приголомшливої підтримки своїх фанатів. Артистка відмітила у дописі Інстаграм-акаунт свого фан-клубу.

Як виглядала Тіна Кароль до популярності, коли ще жила у гуртожитку
Як виглядала Тіна Кароль до популярності, коли ще жила у гуртожитку

До слова, знаменита українська артистка у новому дописі повідомила, що на відео зображена зовсім молода її версія, яка прямісінько з гуртожитку вирушила на велику сцену, з якої почалась її успішна кар’єра однієї з найвідоміших представниць вітчизняного шоубізнесу.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?