Світлина на згадку. Колишній чоловік колишньої дружини: репер Потап сфотографувався з Юрієм Горовим

Одного разу, не так давно, зустрілися біля одного столичного кафе двоє людей, двоє реперів, двоє колишніх чоловіків однієї жінки. І захотіли вони цю зустріч закарбувати назавжди й зробили фото та й виклали його у соцмережу.

Доволі неочікуваною для багатьох, хто знає історію Потапа та Горового, стала світлина, що з’явилася в Instagram Потапенка, на якій колишні колеги та колишні чоловіки Ірини Горової зняті хіба що не у дружніх обіймах.

Одягнуті обидва репери просто: Потап з претензією на стиль military, а Горовий у жовто-блакитних патріотичних кольорах. Чомусь Горовий хоче відібрати капелюха у товариша.

Це фото привертає до себе увагу й тим, що колишні колеги дуже давно не з’являлися у публічному просторі у двох, хоча колись їх багато що об’єднувало.

На теренах Instagram UGO фото у двох з Потапом було останній раз розміщено ще у 2019 році.

Річ у тім, що на початку 2000-х років обидва репери успішно будували свою кар’єру разом. Разом були написані та виконувались такі відомі хіти, як “Наташа”, “Руки вверх”, “Клуб”, “Качаем” та інші.

Кліп на пісню Наташа
Кліп на пісню Наташа

Юрій Горовий, у музичному середовищі більш відомий як UGO, з 1994 року був одружений з Іриною, яка у 97-му подарувала чоловікові доньку Наташу. Та щастя тривало не довго.

Вже через два роки пара розпалась, а ще через два роки Ірина офіційно одружується з Потапом.

У цьому шлюбі народжується син Потапа та Ірини. І діти Горового та Потапенко зростають у одній сім’ї, як рідні.

Ірина та Потап роблять не погану кар’єру у шоу-бізнесі, але їхнє подружнє життя у 2014 році не тільки дає тріщину, а й геть розвалюється й Олексій Потапенко стає чоловіком Насті Каменських.

Але не дивлячись на такі життєві перипетії, як бачимо, ніщо не завадило Потапу та UGO залишитись якщо не в дружніх, то хоча б в нормальних стосунках.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.