“Повернулися з відпустки, а тут життя вирує”: Лілія Ребрик показала власну дачу та похизувалась врожаєм

Курортний сезон добігає кінця. Наче птахи, повертаються до своїх домівок зірки телеекрана, які вивозили своїх дітей та рідних до інших країн відпочивати. І от вже змінилися пейзажі на світлинах в їхніх сторіз з яскравих, літніх та морських на рідні, дачні з першими ознаками осені.

Останнім часом багато хто з телезірок почав розповідати у соцмережах, як вони почали перетворюватися з урбаністів в аграріїв.

Так якось похизувалась своєю дачею, в яку вклала душу та сили поки її чоловік на фронті, телеведуча Марічка Падалко.

Зараз її приклад наслідує Лілія Ребрик, яка нещодавно повернулася з курорту, де відпочивала разом з доньками та своїми батьками.

“Ми повернулися, а тут життя вирує!”- радісно сповіщає Лілія.

Мабуть, скучивши за своєю дачею Ліля вирішила провести цілу екскурсію й ретельно показала, що в неї виросло, який врожай, з якою любов’ю все облаштовано там.

Екскурсія

На території дачі є і басейн, і дитячий майданчик, і лаунж-зона. Є й невеликий город де буяє усіляка зелень, ростуть кабачки, огірки та полуниця. Ось, показує Ліля на відео, молодша донька забралась у кущі та ласується порічками.

В саду вже зріють яблука та груші. Виноград (Ліля не пам’ятає назву сорту) також вже скоро стане зрілим.

Відчувається, що особливою любов’ю Лілії є квітник, який вона сама розбила та за яким доглядає: повсюди яскраві петунії, гортензії, гладіолуси та інші сезонні рослини.

Все на тій дачі облаштовано добре, а, головне, своїми руками й це, звісно, є приводом пишатися своєю дачею.

Та раптом Ліля помічає на своєму гамаку жовте листя, озирається навколо, а його вже повсюди не мало нападало. “От вже й осінь настає”,- трошки з сумом відмічає господиня.

Та все не так й сумно, коли ще можна зробити чудові світлини з надзвичайно красивими гладіолусами, наприклад.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.