Довге волосся та серйозний погляд: дружина Притули вперше за довгий час показала свою підрослу доньку (ФОТО)

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула разом із дружиною виховує двох спільних доньок. Катерина Притула показала, як виглядає його донька Соломія

Сергій Притула, відомий український телеведучий і волонтер, давно здобув свою популярність. Кар’єру знаменитість починав на радіо, а врешті став чи не головним обличчям “Нового каналу”. Все змінилось 24 лютого минулого року. Тоді Притула вирішив займатись волонтерством, а ось про повернення на розважальне телебачення не думає навіть за мирних часів.

У всіх рішеннях свого коханого чоловіка підтримує дружина Сергія Притули Катерина, яка народила йому двох донечок – старшу Соломію та молодшу Стефанію. Зіркова родина зареєструвала свої стосунки влітку 2015 року та зараз подружжя попри обставини продовжує будувати щасливі стосунки. За великою кількістю роботи та обов’язків Сергій Притула не забуває про своїх дітей.

Сергій Притула з коханою дружиною виховують двох спільних доньок
Сергій Притула з коханою дружиною виховують двох спільних доньок

Так, нещодавно на особистій сторінці коханої відомого українського волонтера з’явився новий допис. Дружина Сергія Притули Катерина показала їхню спільну доньку. Знаменитість продемонструвала підписникам, як виглядає його старша донька Соломія. Мила фотографія з’явилась у блозі зіркової мами не просто так. Катерина Притула привітала свою доньку від відомого ведучого з її днем народження.

Знаменитість зазначила, що 6 років тому стала найщасливішою людиною у світі. Крім того, зазначила Катерина Притула, вона не може висловити словами свою любов до дитини, адже бути мамою Соломії для зірки – неймовірне задоволення. Соломія у свої 6 років має серйозний погляд, через що батьки називають її “маленькою-дорослою дівчинкою”. Неможливо не помітити шикарне волосся доньки Сергія та Катерини Притули.

Дружина Сергія Притули Катерина показала їхню старшу доньку Соломію
Дружина Сергія Притули Катерина показала їхню старшу доньку Соломію

Нагадаємо, що відомий український ведучий і волонтер був одружений двічі. У першому шлюбі знаменитість став батьком чудового сина Дмитра, який з’явився на цей світ 2008 року. Хлопчик нині живе зі своєю мамою, колишньою дружиною Сергія Притули Юлією.

Популярне

Схожі статті

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.