Спільних світлин Михайла Подоляка з дружиною в мережі катастрофічно мало: чому приховує другу половинку

З моменту, коли радник офісу президента Олексій Арестович зник з радарів, офіційно коментувати ситуацію в країні взявся Михайло Подоляк. Українцям стало цікаво, а як виглядає дружина сучасного політика.

Михайло Подоляк з’являється на люди не так часто, як його колишній колега. Годинних бесід з Фейгіним не влаштовує, патякаючи про все на світі. Говорить коротко і по суті. Нещодавно політик похвалився в мережі фото з дружиною. Марія, що зазвичай перебуває в тіні свого впливового чоловіка, виявилася справжньою красунею. Про те, що в родині панує повна ідилія, може свідчити підпис до фото:

“Моя Марія – це і є моє життя. “Від і до”. Це і є моя абсолютна впевненість у тому, що все вірно”.

Михайло Подоляк ніжно привітав дружину

Про таке кохання годі й мріяти. На відміну від Арестовича, Подоляк не балує новинами зі свого особистого життя. Окрім липневої світлини, коли Михайло привітав Марію з днем народження, можемо знайти в мережі попереднє фото лише січневої давнини.

Подружжя позує біля ялинки та каміну

Там пара позує біля святково вбраної ялинки в домашній атмосфері. Подоляк у спортивному костюмі, а благовірна в легкій білій сукні не зводить очей з коханого чоловіка. Щоправда, під сімейним фото у ФБ міститься зовсім неродинний підпис. Михайло розмірковує про лицемірство, боягузтво і страх. Писати він вміє, адже є журналістом і частенько писав тексти, зокрема, для тих же росіян, яких нині так палко критикує.

Марія обожнює селфітися біля каміна

Ще кілька спільних світлин Михайла й Марії можна побачити у профілі жінки. Марія Дамаскіна є готельєркою і рестораторкою. Переважно жінка фотографується сама на тлі ошатного каміна чи авто. Та іноді хвалиться й обіймами з чоловіком. Дітей поряд із парою ніде не видно, хоча їх у родині аж троє.

Популярне

Схожі статті

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.

З’їдять за хвилину! Новий салат з капусти на кожен день і на свято – такий простий, а розлітається на ура

Простий, але дуже смачний салат з молодої капусти – те, що треба влітку. Рецепт – швидкий, а смак виходить неперевершеним. Весь секрет цього салату у незвичайній заправці.