Вищий за сестру на голову: Ірина Горова показала, як сьогодні виглядає її син, якого вона народила від Потапа

Відома українська продюсерка показала свого сина від Олексія Потапенка. Андрій помітно виріс та став вищим за сестру, але не став схожим на свого зіркового батьк

Ірина Горова, відома українська продюсерка та бізнесвумен, раніше довго перебувала у шлюбі зі своїм другим чоловіком Олексієм Потапенком. Зіркова пара у стосунках стала батьками спільного сина Андрія, який після розлучення знаменитостей залишився жити з мамою. У вересні цього року хлопцю виповниться 15 років.

Нещодавно зіркова мама Андрія Потапенка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як виглядає її син. Ірина Горова опублікувала фотографію своїх дітей – старшої доньки Наталії та молодшого сина. Брат і сестра обіймались на подвір’ї маминого дому, але сама продюсерка залишилась поза кадром.

Продюсерка Ірина Горова показала фотографію свого сина та старшої доньки
Продюсерка Ірина Горова показала фотографію свого сина та старшої доньки

На опублікованій фотографії можна побачити, що син відомої української продюсерки та її колишнього чоловіка помітно виріс. Андрій Потапенко став на голову вищим за свою сестру Наталі, а риси його зовнішності з кожним днем стають все більш мужніми. Син Ірини Горової зростає, а ось зіркова мама не встигає за часом.

Втім, слід зазначити, що син колись популярного зіркового подружжя більше схожий на свою маму, ніж на батька. Від Потапа хлопець успадкував зріст, а ось зовнішність йому “дісталась” від зіркової мами Ірини Горової.

Ірина Горова раніше була в шлюбі з Олексієм Потапенком, від якого народила сина
Ірина Горова раніше була в шлюбі з Олексієм Потапенком, від якого народила сина

Нагадаємо, що відома українська продюсерка та бізнесвумен Ірина Горова була одружена двічі. У шлюбі зі своїм першим чоловіком знаменитість стала мамою вперше, народивши продюсеру Юрію Горовому доньку Наталію. Нині дівчині вже 25 років, вона щасливо одружена та будує власну родину. А ось у другому шлюбі з Потапом зірка стала мамою вдруге. Після розлучення з Потапенком Ірина Горова залишається самотньою.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.