Мама – не Хюррем: дружина султана Сулеймана з “Величного століття” вперше показала його донечку-принцесу

Відомий турецький актор – не лише успішний представник своєї професії, але й щасливий батько. Дружина знаменитості вперше показала його доньку. Раніше подружжя ховало її обличчя

Халіт Ергенч – відомий турецький актор, який здобув особливу популярність після знімання у головній ролі серіалу про Османську імперію “Величне століття”. Знаменитість повстав на екранах в образі легендарного султана Сулеймана, а завдяки стрічці про чоловіка дізнались мільйони глядачів з усього світу. Попри завантажений робочий графік, акторові вдалось побудувати міцну родину та стати щасливим батьком.

2021 року знаменитий актор став батьком доньки Лейли. Вагітність протікала важко, але здоров’я матері та дитини завдяки старанням лікарів виявилося у безпеці. Можливо, саме ця історія стала причиною, чому Халіт Ергенч і його дружина так довго не показували обличчя своєї новонародженої дитини.

Дружина відомого турецького актора Халіта Ергенча чи не вперше показала його доньку
Дружина відомого турецького актора Халіта Ергенча чи не вперше показала його доньку

На особистій сторінці дружини відомого турецького актора з’явився новий допис, в якому обраниця екранного султана Сулеймана показала милі фото. Бергюзар Корель продемонструвала підписникам сімейні кадри свого чоловіка, на яких той позує поруч зі своїми дітьми. Раніше зіркове подружжя не показувало обличчя своєї наймолодшої донечки, але тепер знаменитості прочинили завісу таємниці.

Дружина Халіта Ергенча показала у своєму блозі, як виглядає їхня донька. Хоча й розгледіти обличчя дівчинки повністю не вдалось, можна було побачити його частинку. Донька турецького подружжя росте справжньою красунею – вона успадкувала накйкращі риси від обох своїх батьків, які мають неймовірну зовнішність.

Довгий час зіркове подружжя ховало обличчя своєї молодшої доньки
Довгий час зіркове подружжя ховало обличчя своєї молодшої доньки

Нагадаємо, що Халіт Ергенч був одружений два рази. Перший шлюб знаменитості розпався через неготовність його обраниці до створення міцної родини. Тоді Гізем Сойсалді, перша дружина Ергенча, лише навчалась в університеті, тому не була готова до народження та виховання нащадків. Втім, турецький актор зумів знайти сімейне щастя з другою дружиною, молодшою на 12 років Бергюзар Корель.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.