Барбі-манія дісталася до українських зірок: у рожеве вбралися Нікітюк, Полякова, Барановська, Світоліна

Наприкінці липня в українських кінотеатрах почали демонструвати фільм Грети Гарвіг "Барбі", головну роль у якому зіграла Марго Роббі. Українські зірки тут же захворіли на Барбі-манію.

Леся Нікітюк

Ведуча укупі з колегою із Жіночого кварталу Іриною Готун зняли цілий серіал на цю тему. Леся перетворилася на Барбі у рожевій сукні, а Іра стала брутальним пупсом. За сценарієм, героїня Лесі купує одяг виключно в Мілані, а Ірин персонаж скупляє предмети гардероба в місцевому супермаркеті. Підписники Інстаграму благають дівчат не зупинятися й знімати наступні серії сіткому.

Оля Полякова

Ще далі вирішила піти співоча блондинка й випустила цілу колекцію іграшок під назвою “Королева ночі”. Дівчатка можуть не лише гратися з лялькою. Якщо натиснути на неї, вона заспіває один із хітів Полякової. Вбрання для україномовних Барбі пошиті зі сценічних костюмів знаменитості. Тож зірка невдовзі стане набагато ближчою до своїх шанувальників.

Алла Барановська

Алла Барановська обожнює себе в образі Барбі

Не залишилася осторонь суцільної паніки й дружина Миколи Тищенка. Алла виклала в мережу світлини, де вбрана в рожеві кольори й зробила підпис: “hi, BARBIE”. Далеко не всі підписники Інстаграм-сторінки Барановської гідно оцінили новий лук. Декому ноги дівчини видалися затонкими. На що Алла зухвало відповіла, що її частини тіла задовольняють, а до решти людей їй байдуже.

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна теж вбралася у рожеве

Не стрималася від рожевих відтінків й знаменита українська тенісистка. Молода мама вбралася у костюм Барбі й подякувала землякам за підтримку після поразки у півфіналі Вімблдона:

“Теніс був моєю пристрастю з тих часів, як я була маленькою дівчинкою, і саме завдяки вашій непохитній підтримці я можу кожного дня втілювати свою мрію”.

Як справжня спортсменка, Еліна додала до фото тенісний аксесуар, а саме ракетку.

Популярне

Схожі статті

Роман на стороні переріс у 28-річний ювілей: незвичайна історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Ольга Сумська зворушливо привітала чоловіка, Віталія Борисюка, з 28-річчям весілля. Про радісну подію акторка написала у своєму блозі в Instagram.

Барвистий розкішний салат із тунцем з шикарною заправкою: готую багато й завжди дивую ним всіх своїх гостей

Звичний овочевий салат може перетворитися на справжнє кулінарне дійство, коли до складу його заправки входять найсмачніші інгредієнти, а ароматний тунець додає йому розкішного смаку.

Чи то вона так добре збереглась, чи він не дуже виглядає: Святослав Вакарчук показав себе поряд з мамою

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вразив своїх шанувальників, опублікувавши фото своєї матері: майже 77-річна жінка має чудовий вигляд.