Після розлучення з мером розквітнула на очах: екс-дружина Кличка Наталія Єгорова похизувалась ідеальним пресом

Відома німецька модель, блогерка та співачка українського походження Наталія Єгорова показала, як проводить час після розлучення з київським мером Віталієм Кличком

Віталій Кличко, український спортсмен у минулому та київський міський голова нині, довгий час перебував у шлюбі з Наталією Єгоровою. Зіркова пара у стосунках стала щасливими батьками трьох спільних дітей, але врешті знаменитості розлучились. Причиною розриву став той факт, що Єгорова вже давно мешкає у Німеччині, а ось Кличко залишається в Україні.

Хай там як, але після розставання колишня дружина мера Києва не сумує. Наталія Єгорова продовжує будувати свою кар’єру, проводити час із вже дорослими дітьми та відпочивати. Так, наприклад, нещодавно зірка влаштувала собі відпустку та вирушила на морське узбережжя. Єгорова розповіла, що саме відпочинок став причиною, чому вона так рідко з’являється у мережі.

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова показала кадри з відпочинку
Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова показала кадри з відпочинку

Втім, знаменитість так сильно сумує за своїми шанувальниками, що не змогла залишити їх без уваги. Тому зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм декілька фотографій, зроблених на відпочинку. Наталія Єгорова, зокрема показала, як виглядає у стильному бікіні яскравого літнього кольору.

Знаменитість продемонструвала підтягнуту фігуру та ідеальний фізичний стан. Зірка показала шанувальникам, як ніжиться під сонячним промінням і насолоджується днями, коли може просто відпочити. Неозброєним оком можна було помітити, що Наталія Єгорова дуже щаслива опинитись у такому мальовничому місці та просто насолодитись відпусткою.

Наталія Єгорова показала шанувальникам фотографії з відпочинку на узбережжі моря
Наталія Єгорова показала шанувальникам фотографії з відпочинку на узбережжі моря

Слід зазначити, що на опублікованих Наталією Єгоровою фотографіях чудово видно, яка у неї чудова фізична форма. Можна припустити, що знаменитість приділяє багато часу відвідуванням спортивної зали, адже таку фігуру можна здобути лише завдяки регулярним тренуванням.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.