Де двоє, там і троє: Тимур Мірошниченко привіз прийомного синочка додому і розсекретив його нове ім’я

Епопея з усиновленням у родині ведучого Тимура Мірошниченка тривала довгих півтора року. Врешті всі формальності було залагоджено, малюка привезли додому і дали йому ім'я.

З початком повномасштабної агресії багато зірок заговорили про необхідність усиновити дитинку, що через бойові дії стала сиротою. Та переважно далі розмов справа не пішла. Тимур Мірошниченко не став очікувати закінчення війни й разом із дружиною Інною втілив задум у життя.

Тепер у родині до двох власних діток – 5-річної Мії та 3-річного Марка – додався ще й маленький Марсель. Подружжя не стало приховувати обличчя новоспеченого синочка, а залюбки взяло участь у фотосеті глянцю Viva!

Родина ведучого поповнилася ще одним синочком

У Марселя насправді мама є. От тільки вона відмовилася від дитинки просто у пологовому будинку на Житомирщині. Хлоп’я народилося недоношеним і мало купу проблем зі здоров’ям.

Вже на другий день життя немовляті зробили операцію, оскільки деякі з органів виявилися недорозвиненими. В іншому разі хлопчик би просто не вижив. Перші 4 місяці життя бідак провів у палаті інтенсивної терапії. Лише на 5 місяці досяг показників новонародженого.

Марсель важко адаптується до нових умов життя

Після цього дитинча потрапило до будинку маляти, звідки й потрапило до дружньої люблячої родини. Адаптуватися до життя в сім’ї Марселю виявилося доволі складно. Перші дні він просто не спав.

Інна, як досвідчена мама, робила наміри заколисати дитину, та Марсель пручався, оскільки не розумів, що з ним роблять. У дитбудинку маляті доводилося загойдувати себе самостійно.

Батьки сподіваються, що любов здолає всі перепони

Ще однією особливістю, яку відзначили батьки, є постійний голод, а ще невміння бавитися з іграшками. Марселю доведеться ще частенько відвідувати лікарів, оскільки у нього спостерігаються проблеми з хребтом.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".