Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір: з простачки в красуню (Фото)

39-річна українська ведуча Катя Осадча не соромиться з'явититися на публіці без макіяжу. Нещодавно телезірка показала, як вона виглядає в звичайному житті і перед виходом в ефір.

Катя Осадча – одна з найвідоміших українських телеведучих і інтерв’юерів. Публіка запам’ятала Осадчу з програми “Світське життя”, незмінною ведучою якої вона була протягом 15 років. Там Катерина задавала провокаційні питання знаменитостям, політикам та іншим відомим персонам. Запам’яталася Осадча не лише своїми колкими питаннями, а й нестандартними образами. Так, в ефірі телеведуча завжди з’явилася у красивих сукнях, з гарним макіяжем та зачіскою, а її родзинкою були незвичайні головні убори різноманітної форми.

Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір

Останні роки Осадча вже не епатувала публіку незвичними образами, а навпаки вражала своєю вишуканістю та елегантністю. Колись Катерина була професійною моделлю і їй навіть після трьох пологів вдалося зберегти струнку і підтягнуту фігуру та квітучий вигляд. Варто відзначити, що Осадча на відміну від багатьох своїх колег не боїться з’явитися на публіці без макіяжу, зачіски та красивого одягу. В Інстаграм-блозі телеведучої можна знайти безліч фото, де вона виглядає дуже по-домашньому. А нещодавно Осадча показала, як її готують до зйомок шоу “Голос країни”, де вона є ведучою. Так, Катерина показала себе у гримерці до роботи стилістів і після. Так, спочатку Осадча позувала без грама макіяжа та з брудним волоссям. Вже у наступному кадрі ведуча показала своє перетворення: із простачки вона перетворилася у справжню зірку. Професійний макіяж та зачіска дійсно творять дива.

Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір
Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір

Нагадаємо, новий сезон популярного вокального шоу “Голос країни” нині знімається у Варшаві задля безпеки учасників та знімальної групи. Виходитиме шоу на польському телебаченні і на українському телеканалі “1+1 Україна”. Минулий сезон “Голосу” довелося завершувати вже після початку повномасштабної війни в України. Прямі ефіри тоді знімали у метро, задля безпеки учасників шоу.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.