Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила вкоротити свій ніс: “Закохалася у себе” (ФОТО)

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова відверто розповіла про свою пластичну операцію на носі. Дівчина показала на фото весь шлях до трансформації, що спричинило активні обговорення в Мережі.

Протягом багатьох років молода дружина Віктора Павліка, відомого українського співака, мала мрію змінити форму свого носа. Цю мрію Катерина Репяхова здійснила навесні 2023 року. Блогерка активно показувала весь процес підготовки та реабілітації в своєму Інстаграм-блозі і продовжує ділитись результатами та враженнями від омріяної ринопластики. Незважаючи на це, не всі підписники Каті встигли помітити зміни, тому вона знову вирішила продемонструвати їх наочно і таким чином відповісти на питання шанувальників, а що таки змінилося?

Дружина Віктора Павліка в своїх сторіз виклала декілька фото, на яких чітко можна прослідкувати зміни в її зовнішності. На першому кадрі видно її обличчя перед операцією. На другому – кілька днів після ринопластики, а на третьому – результат через декілька місяців після. Загалом повне відновлення після таких операцій триває рік, тому остаточний результат буде видний вже в наступному році, але Репяхова вже більш ніж задоволена побаченим.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила вкоротити свій ніс
Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила вкоротити свій ніс

Також Катя показала знімки, зроблені під час пластичної операції, на одному з них навіть було видно нитки.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила вкоротити свій ніс
Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила вкоротити свій ніс

На завершення дружина Віктора Павліка виклала відео, на якому продемонструвала весь процес зміни форми носа – від самого початку до кінця. Катерина щаслива, що наважилась на цей крок і вважає, що з тих пір її життя змінилося на 180 градусів:

Я знову народилася і закохалася у себе

, – підсумувала Репяхова.

Велика аудиторія Каті розділилася – одні радіють за дівчину та відмічають, що вона не дарма здійснила свою мрію, а інші не бачать особливих змін, однак відмічають, що Катерина і раніше була прекрасна, а всі комплекси нам нав’язує оточення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.