Вій та брів немає, а ось зморшки видно: Леся Нікітюк показала, як у свої 35 років виглядає без макіяжу

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк показала, як виглядає без макіяжу. Знаменитість продемонструвала абсолютно натуральний вигляд

Леся Нікітюк, відома українська блогерка й телеведуча, з’явилась на Інстаграм-сторінці українського бренду одягу Rikky Hype. У відео знаменитість продемонструвала, як виглядає без косметики та брендового одягу, а потім повстала у стильному образі та з вечірнім макіяжем. Таким чином зірка хотіла продемонструвати, що жінки повинні приймати себе у будь-якому вигляді.

Популярний бренд одягу Rikky Hype присвятив тематиці прийняття себе низку відео, а героїнею одної з публікацій стала українська Барбі Леся Нікітюк.

“Настав час забути про стереотипи, про схвалення публіки. Зруйнувати рамки та стандарти і почути себе. Почути, якою ти хочеш бути сьогодні: з макіяжем чи без. Стомлена чи натхненна. Активна чи розслаблена”, – прокоментували на сторінці бренду нове відео.

Леся Нікітюк продемонструвала кадри своєї зовнішності без макіяжу та брендового одягу
Леся Нікітюк продемонструвала кадри своєї зовнішності без макіяжу та брендового одягу

Варто зазначити, що знаменитість має типаж зовнішності зі світлим волоссям. Оскільки шевелюра телеведучої має світлий відтінок, її брови та вії виглядають так, ніби їх майже немає. Це чудово видно, коли на відео Леся Нікітюк позує зблизька. На обличчі 35-річної знаменитості видно невелику кількість зморшок, але загалом її природна краса зачаровує.

Неможливо оминути увагою і той факт, що відома українська телеведуча – дуже впевнена у собі людина. Знаменитість не соромиться того, як виглядає, коли не “при параді”, а також сміливо та з усіх сторін показує свою красу, якою наділила її природа. Зірка випромінює світлі й позитивні емоції, які надихають її шанувальників.

Леся Нікітюк надихнула новою публікацією на своїй сторінці в Інстаграмі
Леся Нікітюк надихнула новою публікацією на своїй сторінці в Інстаграмі

У коментарях до публікації шанувальники відомої української телеведучої та пересічні користувачі мережі Інстаграм завалили зірку компліментами.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.