Марина Боржемська вперше відповіла на болюче питання про екс-чоловіка: чи спілкується Узелков з дітьми

Фітнес-тренерка Марина Боржемська 5 років тому розлучилася з боксером В'ячеславом Узелковим. Цей процес відбувався доволі боляче для обох сторін. Колишнє подружжя так сильно розсварилося, що перестало спілкуватися. Та часи змінюються.

У шлюбі Боржемської з Узелковим, який тривав майже 2 десятиліття, народилося двоє дітлахів. За 10 років спільного життя в подружжя з’явився первісток Родіон. Ще через 3 роки родина поповнилася донечкою Олівією. Хтось із підписників Instagram поцікавився в Марини, чи спілкується татусь із дітьми нині, на що фітнес-тренерка туманно натякнула:

“По можливості, з обох сторін”.

Виходить, батьки таки знайшли порозуміння між собою заради дітей. Щоправда, фото- і відеосвідчень проведення часу з дітьми в акаунті боксера немає. Натомість Марина викладає світлини з донечкою і сином регулярно.

До речі, сам Узелков подібного втручання в особистий простір не виносить. Коли 2 роки тому йому намагалися поставити запитання про спілкування з дітьми у “Зірковому шляху”, спортсмен узагалі пішов з інтерв’ю, різко перервавши розмову.

На відміну від Боржемської Узелков не викладає світлин із дітьми в мережу

Знаменитості довгий час не розкривали причин розлучення. Згодом Марина прохопилася, що після грандіозної сварки забрала дітей і пішла з дому просто посеред ночі. До того ж жінка якось зізналася, що ще до офіційного розлучення вони спали в різних спальнях протягом року.

Узелков у ролі нареченого в Одруженні наосліп

Сам В’ячеслав ще до повномасштабного вторгнення на початку лютого 2022 року сповістив, що одружується вдруге, але не назвав імені щасливої обраниці. Світлин у мережі з новою дівчиною та з весілля Узелков також не викладав.

Певно, навчений колишніми стосунками, які розвивалися на очах глядачів проєкту “Зважені та щасливі”, тепер боксер має намір тримати особисте життя за сімома замками. Напевно, його обраницею стала не Юлія Черницька, яку Слава обрав собі до пари в телешоу “Одруження наосліп” 2021 року.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.