Потап прислухався до Монатіка та повернувся в Інстаграм, заваливши його своїми фото у патріотичному дусі

Останнім часом багато хто з українських зірок, які на початку подій, що сталися в Україні у лютому 2022 року, виїхали з країни, нещодавно почали повертатися до дому. Що це? Прокинулась свідомість, чи з'явилося розуміння необхідності надолужити прогаяне?

Ще зовсім недавно український співак Дмитро Монатік в одному з інтерв’ю, розмірковуючи над питанням ставлення українців до артистів, що не повернулися з закордону, торкнувся й репера та продюсера Потапа, який на той час не виходив ні в ефір, ні на зв’язок з Дмитром.

“Я не бачу його тут в інформпросторі, не знаю, чим він займається, що робить”,- говорив Монатік про Потапа.

За словами співака війна по-різному впливає на голови, думки та поведінку людей. А стосовно того, чому Потап не повертається, на думку Дмитра у продюсера не вистачає бажання, енергії та внутрішнього ресурсу.

“Колись відповість сам”,- припустив Дмитро.

Відповідь артиста

І от, вірогідно, зібравшись з силами та відшукавши в собі необхідний для повернення ресурс, Потап нарешті з’явися на батьківщині, але поки що відповідати на питання в інтерв’ю не поспішає. Проте на своїй сторінці в Інстаграм репер зачастив викладати свої світлини з патріотичними текстами.

Так на одній зі світлин Потап позує на фоні національного прапора. Світлину він підписав так: “І в нас, і в вас хай все буде гаразд”.

На іншій він, у вигляді мислителя, стоїть біля київських багатоповерхівок. Підпис: “Відзняли кліп на Дарниці, на райончику… скоро… “, який явно натякає, що скоро українців репер порадує новим хітом на кшталт “У нас на районе”

Є ще яскраве фото в соняшниках — символі “сили та родючості української землі”, як пише Потапенко. Є також фото з українським котом в Одесі й таке інше.

Уважні поціновувачі творчості Потапа помітили, що під його постами є тільки позитивні й, навіть, компліментарні коментарі. Тому, вірогідно, це треба розцінювати як таке, що повернення зірки на батьківщину весь час українці очікували з нетерпінням і зараз дуже радіють цим актам прояву патріотизму.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.