“Фестиваль удався”: Оля Полякова, Віра Брежнєва і Вєрка Сердючка розповіли про музичну тусовку Лайми Вайкуле

Фестиваль у латиській Юрмалі Laima Rendezvous, який проходив з 28 по 30 завершився, артисти роз'їхались по своїх країнах, але виконавці продовжують ділитися емоціями, які залишились в них після цього феєричного свята пісні.

Фестиваль на узбережжі Балтійського моря, який зараз називається Laima Rendezvous, проводиться з 2015 року. Але цього року він був особливим, тому що половина коштів від нього пішла на допомогу українським дітям, які постраждали від російської агресії, тому до нього було прикута увага всього світу.

На фестиваль, як завжди, запросили найпопулярніших виконавців з різних країн, але, зрозуміло, що цього року артистів з росії там не було, за виключенням тих, хто не підтримав російський режим та змушений був покинути свою країну.

Щобільше, ніхто з виконавців не тільки не виконував російськомовні пісні, а й, навіть, дехто відмовлявся давати цією мовою інтерв’ю та й просто розмовляти при спілкуванні, що дуже дратувало росіян. Але це нікого не бентежило: українці співали українською, господарі фестивалю латиською та англійською.

“Усе за класикою жанру: якщо орки верещать…, отже, фестиваль удався! Лайма – супер! Круто”, – писали в коментарях глядачі.

Ковток свіжого повітря

Всі артисти відмітили, що на фестивалі панувала чудова невимушена атмосфера. Для багатьох наших виконавців він став ковтком свіжого повітря.

Так Віра Брежнєва, яка тривалий час не заходила в студію, подякувала за те, що має можливість нарешті взятися за мікрофон, за те, що до неї знов повернулося натхнення та настрій.

“Творчість дає сили”, – пише Брежнєва.

Хоча, за ради справедливості, треба відмітити, що співачці треба підтягнути свою рідну мову, тому що іноді вона не могла подолати мовний бар’єр.

Оля Полякова щиро подякувала Лаймі Вайкуле, всім латвійцям за тепле приймання, а Латвії за підтримку та допомогу Україні.

Андрій Данилко також багато разів висловлював свою подяку Лаймі та її країні. А водному з інтерв’ю навіть сказав, що хотів би пожити в Латвії.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.