Татові гени виявились недомінантними: дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала їхню спільну 7-річну доньку

Відомий український журналіст Дмитро Гордон разом зі своєю дружиною Олесею Бацман виховує трьох спільних дітей. Як сьогодні виглядає середня донька зіркового подружжя?

Дмитро Гордон, відомий український журналіст, інтерв’юєр та ведучий, у своєму шлюбі з колегою, журналісткою Олесею Бацман, виховує трьох спільних дітей. Нещодавно обраниця знаменитості показала їхню середню доньку Алісу, яка відзначила свій 7-й день народження. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська медійниця продемонструвала, як виросла її з Гордоном донька.

На початку серпня, 3 числа, зіркова донька відзначає свій день народження. Цьогоріч Алісі виповнилось вже 7 років. На новій фотографії зіркова мама вже такої дорослої дівчинки продемонструвала, як виглядає їхня з Дмитром Гордоном дитина. Олеся Бацман розкрила, що насправді донька набагато більше схожа саме на неї.

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала їхню середню доньку Алісу
Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала їхню середню доньку Алісу

Олеся Бацман присвятила нову публікацію своїй доньці. Знаменитість привітала Алісу з її днем народження та розповіла шанувальникам, як проходить застілля маленької іменинниці. За словами зіркової мами, у дівчинки є всього одне бажання – якнайшвидше повернутись додому. А за столом дівчинка завжди загадує, аби було зле російському диктатору, який став причиною повномасштабної війни.

У коментарях до нової публікації відомої української журналістки Олесі Бацман шанувальники залишили найщиріші побажання іменинниці. Підписники та шанувальники дружини Дмитра Гордона побажали, аби всі мрії дівчинки здійснювались.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон давно живуть разом і виховують спільних дітей
Олеся Бацман і Дмитро Гордон давно живуть разом і виховують спільних дітей

Нагадаємо, що відомий український журналіст Дмитро Гордон давно перебуває у щасливому шлюбі зв своєю колегою Олесею Бацман. Зіркова пара раніше офіційно зареєструвала свої стосунки, а згодом закохані стали батьками трьох спільних дітей. Найстарша 11-річна донька носить ім’я Санта, а ось наймолодшій Ліані вже виповнилось 4 роки.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.