Ведучі “Нового каналу” показалися без макіяжу: Фреймут не впізнати, а Леся Нікітюк ні краплі не змінилася

Ольга Фреймут та Леся Нікітюк – одні з найвідоміших ведучих на "Новому каналі". Як насправді виглядають популярні зірки без макіяжу в реальному житті?

“Новий канал” – один із найпопулярніших каналів України. Тут свою кар’єру будували і відома “ревізорка” Ольга Фреймут, і її гуморна колега Леся Нікітюк. Вся країна чудово знає, як виглядають їхні улюблені телеведучі з макіяжем та у вишуканих нарядах. Втім, не кожен бачив зірок без макіяжу та у звичайному повсякденному житті. Як виглядають Фреймут і Нікітюк, коли на них не націлені камери?

Ольга Фреймут

Одна з найвідоміших українських ведучих Ольга Фреймут здобула особливу популярність, коли працювала на “Новому каналі”. Саме на посаді у цій компанії зірка розкрила свій потенціал і стала відомою на всю країну. Ба більше, про українку Фреймут із чудовими манерами та особливою прискіпливістю до деталей говорили навіть за кордоном.

Як виглядає Ольга Фреймут у кадрі при повному параді
Як виглядає Ольга Фреймут у кадрі при повному параді

За багато років кар’єри Ольги Фреймут на телебаченні її прихильники та просто глядачі зуміли вивчити буквально кожну частинку її обличчя – так часто зірка з’являлась на телеекранах. Втім, не так багато українців бачили, як виглядає ведуча без гриму. Зірка має витончену й аристократичну зовнішність, яка і без косметики виглядає відмінно.

Як виглядає Ольга Фреймут з Нового каналу без макіяжу
Як виглядає Ольга Фреймут з Нового каналу без макіяжу

Леся Нікітюк

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше з’явилась на телебаченні у шоу “Розсміши коміка”. Там почався зірковий шлях хмельничанки, яка підкорила своєю харизмою та гострим язиком усю країну. Пізніше Леся Нікітюк “перебралась” працювати до “Нового каналу” та здобула ще більшу популярність та визнання.

Як виглядає Леся Нікітюк у кадрі при повному параді
Як виглядає Леся Нікітюк у кадрі при повному параді

Останніми роками відома українська телеведуча не припиняє вражати неймовірним стилем та особливою жіночністю. Втім, Леся Нікітюк має відмінний вигляд не лише у брендовому одязі та з косметикою на обличчі, але й у своєму натуральному образі.

Як виглядає Леся Нікітюк з Нового каналу без макіяжу
Як виглядає Леся Нікітюк з Нового каналу без макіяжу

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.