Молода дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася дорогим автомобілем: ексчоловік Лорак розщедрився на подарунок

27-річна дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія показала автомобіль, який їй подарував коханий. Коштує це авто шалених грошей.

Візажистка Лілія Реус відома публіці через те, що стала другою дружиною відомо турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який протягом 10 років був одружений зі співачкою Ані Лорак. Лілія молодша за свого обранця на 19 років та це не завадило їй стати його офіційною дружиною. В червні 2023 року Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу зіграли розкішне весілля в одному з елітних ресторанних комплексів на Київщині.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Нещодавно дівчина у своєму Інстаграм-блозі похизувала новенькою автівкою бізнес-класу, яку їй подарував коханий чоловік. Лілія опублікувала фото, на якому вона позує на фоні елітної автівки. Дівчина відмітила, що направляється на Західну Україну в гості до своєї мами.

Молода дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася дорогим автомобілем
Молода дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася дорогим автомобілем

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото і відмітили, що Лілія дуже приваблива дівчина.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ти така добра, гарна, позитивна”;
  • “Дуже гарно”;
  • “Така класна”;
  • “Красуня”.

Варто відзначити, що авто, на якому їздить дівчина коштує шалених грошей. Машина марки BMW X5 коштує в середньому 2 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно Мурат Налчаджиоглу з дружиною Лілією повернулися з медового місяця у Туреччині. Там вони відпочивали разом з позашлюбною донькою Лілію і донькою Мурата від Ані Лорак 12-річною Софію. Як не дивно, Лілія і Софія мають дуже теплі стосунки і являються практично подружками. Донька Лорак вже не вперше відпочиває разом зі своїм батьком та мачухою. Дівчинці подобається проводити з ними час.

12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу штовхнула його нову дружину обличчям в торт
12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу разом зі своєю мачухою

Поки Мурат Налчаджиоглу будує нову сім’ю з Лілією Реус, його колишня дружина Ані Лорак також час дарма не гає. Як відомо, жінка вже близько року перебуває у стосунках з чоловіком на ім’я Ісаак Віджраку. Коханий Лорак живе на острові Ібіца, що біля Іспанії. Він має яскраву зовнішність і позиціонує себе як майстра з медитації та духовного цілителя. Спочатку він був тренером та наставником Ані Лорак та згодом їхні стосунки перейшли на новий рівень.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.