Як виглядають перші дружини Михайла Кацуріна, Сергія Притули, Юри Горбунова та інших зіркових чоловіків (Фото)

Знайти сімейне щастя з першого разу вдається далеко не всім. Часто перший шлюб буває не дуже вдалим і закінчуються розлученням. Серед зірок українського шоу-бізнесу багато тих, хто має не один штамп у паспорті.

Міша Кацурін і перша дружина Євгенія

Міша Кацурін – відомий український ресторатор і блогер. Нещодавно чоловік одружився з відомою співачкою Надією Дорофєєвою, що  зробило його дуже відомим у медіапросторі. Для Кацуріна це вже третій шлюб. Кожну свою попередню дружину він покидав заради іншої жінки.

Першою дружиною Михайла була дівчина на ім’я Євгенія.

Як виглядає перша дружина Михайла Кацуріна
Як виглядає перша дружина Михайла Кацуріна

Вони прожили у шлюбі всього пару місяців після чого Кацурін зустрів юну Дашу і покинув Євгенію. Ця сама Даша стала другою дружиною ресторатора і народила йому двох дітей. Та і її Михайло покинув заради іншої красуні – Наді Дорофєєвої.

Сергій Притула і перша дружина Юлія

Как выглядит первая жена Сергея Притулы
Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Юлія Андрійчук – перша дружина відомого телеведучого і шоумена Сергія Притули. Вони мають спільного сина Дмитрика. Розлучилися подружжя у 2015 році після 8 років спільного життя. Причиною розлучення стали постійні конфлікти у сім’ї. Та зараз Притула підтримує теплі стосунки зі своєю ексдружиною.

Юрій Горбунов і дружина Людмила

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Горбунова

Першою дружиною Горбунова була жінка на ім’я Людмила. Вони прожили у шлюбі 20 років і розлучилися у 2015-му через роман шоумена з Катериною Осадчою. У Людмили і Юрія немає спільних дітей. Та Горбунов офіційно удочерив доньку Людмили від першого шлюбу.

Потап і перша дружина Ірина

Ірина Горова та Потап повідомили про розірвання ділових стосунків
Як виглядає перша дружина Потапа

Першою дружиною репера Потапа була продюсерка Ірина Горова. Вони прожили у шлюбі 15 років і мають спільного сина Андрія. Варто відзначити, що Олексій Потапенко одружився з Іриною, коли йому було всього 19 років. Саме з цією жінкою він пройшов шлях від бідності до популярності і слави. Розлучилося подружжя у 2015 році через іншу жінку. Як стало відомо пізніше, Потап покинув Ірину заради своєї колеги по сцені Насті Каменських.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.