Маша Єфросиніна показала головного чоловіка у своєму житті, який набагато за неї молодший: це не Тимур Хромаєв

Телеведуча Маша Єфросиніна поділилася в мережі радісною новиною: побаченням з майже 9-річним синочком. Мама не бачила дитину цілий місяць, тому дуже скучила.

Клята війна розбила родину на друзки. Чоловік Тимур пішов захищати країну і нині перебуває в лавах ЗСУ. Старша донька Маші Єфросиніної поступила на навчання до Канади. З молодшим синочком Сашком, якому наприкінці серпня мине 9 рочків, телеведуча теж бачиться зрідка, бо він перебуває з бабусею у Варшаві.

Зустріч мами й сина

Турботливій матусі вдалося вирватися на кілька днів й побачитися з сином. Враження після тривалої розлуки приголомшили Єфросиніну:

“Ця людина з молочною краплиною на підборідді – єдина у світі, яка вміє намотати мене на лікоть. Працювати 24/7 легше, ніж відпочити тиждень з 19- та 8-річними кровиночками”.

Та як би удавано не скаржилася на дітей, все ж вона дуже щаслива, що вдалося поспілкуватися. Кілька днів тому знаменитість теж викладала на своїй сторінці світлини з сином. Радісна матуся сповістила, що вони з Сашком пішли не в кіно і не в кафе на піцу чи морозиво. Вони у Варшаві потрапили на концерт Олі Полякової.

Як відомо, блондинка й брюнетка разом ведуть програму “Дорослі дівчата”. Певно, їхні балачки по чоловіків не завжди у привабливому світлі надихнули тричі одруженого Володимира Остапчука на створення альтернативного шоу “Мекнув – питайте”, де вже чоловіки обговорюють принади й недоліки слабкої статі.

Квітень 2023

Ще 2022 року маленького Сашка вивезла до Польщі бабуся, а Маша залишилася працювати в Києві. Єфросиніна не бачила свою дитину цілий рік. Урешті у квітні сина привезли до матері, і вони змогли обійнятися. До цього Єфросиніна називала себе “жінка-паніка”, а коли побачила Сашка, то перетворилася на “маму-істерику”, адже сигнали повітряної тривоги у столиці лунають регулярно.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.