Максим Галкін поділився відео, як змінилась та стає все більше схожою на маму їхня з Пугачовою донька Ліза

Як швидко виростають діти, а особливо доньки: ще вчора була зовсім крихіткою, а сьогодні — ще не дівчина, але вже не немовля. Цікаво та зворушливо спостерігати цей процес та не менш цікаво дивитися на реакцію їхніх батьків, які дивуються перетворенню своїх дітлахів.

Як відомо, у Максима Галкіна та Алли Пугачової двоє спільних дітей: Ліза та Гаррі.

Люблячий батько Максим приділяє багато уваги своїм дітям все їхнє життя. Це широкий загал постійно бачить по тих фото та відео, які він робить, а потім викладає в соціальні мережі.

Ось і нещодавно щасливий батько показав в Інстаграмі свою 9 річну доньку Лізу у порівнянні з нею ж тільки 6 років назад, коли дівчинці було десь близько 3 рочків.

Всього 7 років назад донька милувала батька своєю дитячою безпосередністю, коли спускаючись по сходах з сумочкою у руці, маленька білявка співала пісеньку про тата, притоптуючи ніжкою в такт своїй мелодії, та ніяк не хотіла заспівати ту, пісню, яку просив батько “про дорогу”.

І ось зараз Максим знов зловив момент, коли донька так само спускається тими самими сходами, але дівчинка підросла та подорослішала, стала стрункою та витонченою й все більше стає схожою на свою зіркову маму Аллу Борисівну.

Вона ще зовсім юна, тому коли батько, як колись, попросив її заспівати, вона з підлітковою сором’язливістю відповіла відмовою.

Максим з легким сумом резюмував: “Та сама дівчинка, ті самі сходинки, а де ж пісенька?”

“Мама — королева, а донька — принцеса”

Звичайно, що це відео не залишило байдужими серця шанувальників та фанатів Максима Галкіна: на його сторінці з’явилося багато компліментарних коментарів як на їхню з Пугачовою особисту адресу, так і на адресу їхніх дітей: “респект батькам”, “в таких чудових батьків не може бути поганих дітей”, “донька — красуня та розумниця”, “мама — королева, а донька — принцеса” і таке інше.

Але окрім як на це відео, глядачі звернули свою увагу ще й на те, що Галкін підписується під кожною своєю публікацією “іноземним агентом”, що, на думку декого, виглядає доволі інтригуючи, враховуючи те, що нібито, якщо він так не буде підписуватись, то він заплатить штраф.Читачі губляться у здогадках.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.