facebook

Мішина, Дорофєєва, Єфросиніна страшенно сумують за Кримом: де перебувають мами зірок і чи бачаться з донями

Клята російська агресія розлучила чимало сімей. Не стали виключенням і зірки. Ті знаменитості, що зростали в Криму, тепер не можуть регулярно бачитися зі своїми мамами.

Ксенія Мішина

В юності Ксенія поїхала навчатися до Києва, та так і поселилася в столиці. Між тим її мама залишилася в Криму навіть після окупації. Майже 10 років мама з донькою не можуть зустрічатися нормально. Та цього літа рідні люди таки обняли одна одну.

Зустріч із мамою в Туреччині

Зустріч актриси з мамою відбулася на нейтральній території – у Туреччині. Мішина поїхала туди з 11-річним сином Платоном. Звісно, не обійшлося без поцілунків та сліз. Жінка не бачила доньку й онука цілих 2,5 року. Всім гуртом відзначили 34-ту річницю від дня народження знаменитості.

Надя Дорофєєва

Яким чином мамі Наді Дорофєєвої вдалося прорватися до Києва, незрозуміло. Раніше співачка бідкалася, що не може бачитися з батьками. Та заради знайомства з новим зятем кримчанка зробила неймовірне.

Мама відвідала Надю Дорофєєву в Києві

Побачивши світлину Наді з Ольгою Володимирівною, фани Дорофєєвої потішилися неабиякою схожістю між мамою й донькою. На радощах новоспечена теща навіть виконала запальний танок. Це може означати лише одна – жінка порозумілася з другим зятем.

Ще торік у вересні Надя бідкалася, що не знає, коли побачиться з мамою, яка мешкає у Сімферополі. Та врешті її мрія збулася. Два роки тому Надя з мамою разом відпочивали у Барселоні.

Маша Єфросиніна

Коли востаннє бачила кримську маму телеведуча, достеменно невідомо. Але цьогоріч у березні до Єфросиніної у шанувальників виникло чимало запитань. У мережу просочилися кадри відзначання дня народження племінниці Маші Варвари, яка мешкає з мамою Лізою Ющенко у москві.

На кадрах видно жінку, що танцює з іменинницею. Всі впізнали в її особі маму Маші. Хтось із підписників поцікавився у зірки в Інстаграмі, чи відвідувала її мама російську столицю, на що Єфросиніна відповіла категоричне ні.

Мовляв, її мама перебуває у Польщі вже 8 місяців і няньчить молодшого синочка блогерки 8-річного Сашка. У це важко повірити, адже ранні світлини блогерки з її найріднішою людиною вказують, що жіночка в кафе якраз і є пані Людмилою. Невже можлива подібна схожість?

Популярне

Схожі статті

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.