Як виглядають всі діти Олі Фреймут від різних чоловіків: народила від британця, продюсера, а від Притули – ні

Ольга Фреймут – не лише відома українська телеведуча і експертка з етикету, а й багатодітна мама. Жінка має трьох дітей, який народила від різних чоловіків.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не могла віднайти своє особисте жіноче щастя. Жінка мала намагалася будувати стосунки з різними чоловіками, але лише у 2016 році вона вийшла заміж офіційно.

У Ольги є троє дітей. Старшій доньці Златі зараз 17 років. Дівчинка народилася не в шлюбі. Батьком Злати є британець Ніл Мітчелл. З цим чоловіком Ольга Фреймут познайомилася у студентські роки, коли вона навчалася у Британії. Їхній роман був дуже стрімким і через недовгий час Фреймут дізналася про власну вагітність. Та стосунки з британцем розірвалися раніше, ніж Ольга народила. Так, вагітною жінка повернулася в Україну і народжувала доньку вже на Батьківщині.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут Ніл Мітчелл

Зараз Златі вже 17 років. Дівчина останні 2 роки школи навчалася у США. В цьому році Злата закінчила школу та наразі невідомо, куди дівчина зібралася вступати дальше. Злата виросла зовсім не схожою на свою зіркову маму ні зовні, ні за характером. Дівчина має яскраву зовнішність, пишні форми і любить епатувати публіку.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою
Як зараз виглядає старша донька Ольги Фреймут Злата

Вдруге Ольга Фреймут наважилася стати мамою у досить зрілому і свідомому віці. У 2016 році телеведуча вийшла заміж за генерального продюсера Нового каналу Володимира Локотко і народила двох дітей з різницею в один рік. Так, у 2016 році на світ з’явився син Валерій, а у 2017 – донька Євдокія.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків
Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Після народження молодших дітей Фреймут поставила свою кар’єру на паузу і всю себе присвятила материнству. Жінка довгий час не показувала Валерія і Євдокію на публіку і лише останні роки час від час публікує їхні світлини у соціальній мережі.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Фреймут з молодшими дітьми виїхала до Лондону. Телеведуча зізнається, що мріє повернутися до рідного дому, та задля безпеки дітей, змушена бути за кордоном аж до закінчення війни.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.