Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Камалія та інші зіркові красуні показали себе на останніх місяцях вагітності (Фото)

Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Камалія, Катя Осадча – всіх цих жінок поєднує не лише сцена, а й материнство. Якими були ці зіркові красуні на останніх місяцях вагітності – далі у матеріалі.

Вагітність – найбільш хвилюючий період в житті кожної жінки. Саме цей стан хочеться назавжди залишити у пам’яті, тож вагітні жінки намагаються зафільмувати себе із животиком.

Багатьом українським знаменитостям поталанило стати мамами.

Тіна Кароль

Одна з найпопулярніших співачок України Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Вагітність Тіни була незапланованою, але дуже бажано. Тоді співачка була тільки на початку своєї кар’єри і фото з того часу в Мережі не багато. Та будучи на останніх місяцях вагітності Кароль знялася у фотосесії для журналу “VIVA”.

Беременная Тина Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і вона виглядає неймовірно мило.

Камалія

Беременная Камалия
Вагітна Камалія

Відома українська співачка Камалія багато років мріяла стати мамою та у неї не виходило виносити дитину. Співачка могла завагітніти, та кожна вагітність закінчувалась викиднем. Лише через 10 років спроб співачка змогла народити двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Камалія не приховує, що завагітніла за допомогою ЕКЗ.

Лілія Ребрик

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик – двічі мама. У шлюбі з хореографом Андрієм Диким жінка народила доньок Поліну і Діану.

Беремення Лилия Ребрик
Вагітна Лілія Ребрик

Цікаво, що під час кожної вагітності Лілія набирала чимало зайвих кілограмів, але вона дуже швидко приходила у форму після пологів.

Катя Осадча

Зірка “Світського життя” Катя Осадча – тричі мама. Свого старшого сина Катя народила ще у 19 років. Тоді вона була заміжня з політиком Олегом Поліщуком.

Вдруге наважилася на материнство Осадча аж через 14 років. Телеведуча народила ще двох синів Івана і Данила від свого другого чоловіка Юрія Горбунова.

Беременная Катя Осадчая
Вагітна Катя Осадча

Цікаво, що всі 3 вагітності Осадча провела у русі і працювала до останнього. Телеведуча не брала декретну відпустку і вже через декілька днів після пологів поверталася на знімальний майданчик.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зізнаються, що мріють стати ще раз батьками, то ж можливо зважаться на ще одну вагітність.

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.