В 36 років молода наречена! Зірка “Кварталу 95 ” Ірина Сопонару закохує заморського кавалера в Київ (ФОТО)

Знаменита та красива Ірина Сопонару живе на повну! Молода наречена по вуха закохана в свого британського хлопця і вже спокійно показує своє щастя назагал

Про особисте життя Ірини Сопонару, комікеси та учасниці великої кількості гумористичних програм, в соціальних мережах до останнього часу було зовсім мало інформації. Сьогодні дівчина регулярно показує себе та свого нареченого, їх собаку та взагалі – їх будні дні, що наповненні коханням, щастям та радістю.

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару

Зірка “Ліги Сміху” не так давно стала нареченою вперше, і це в свої 36 років. Її обранцем став красень британець на ім’я Різ. Якраз його і “приховувала” Ірина від мережі доволі довгий час.

Наразі Ірина не хвилюється за своє особисте життя. Все частіше на її інстаграм сторінці почали появлятись фото разом з коханим. Більшість часу Сопонару віддавала кар’єрі, тому особисте життя так і не складалось. І лише в 36 років вона готова стати дружиною, мамою та проживати кожен день в обіймах коханого.

Добірка фотографій містить лише щасливі миті їх спільного життя, якими акторка прагнула поділитись зі своїми підписниками. Звичайна пара, без фільтрів, косметики, образів чи локацій. Такі, як є насправді – це і робить закоханих такими милими.

Свій пост Ірина підписала дещо не звично, як для комічної акторки:

“Щось мене вчора “поплавило”. Весь вечір проплакала, добре, що мої кохані зі мною”

Потрібно також нагадати про те, що Ірина Сопонару не приховує свій вік та часто виставляє фото зі свого повсякденного життя, без будь-якої зачіски чи макіяжу. Так, навіть нещодавно відповіла своїй подрузі Анні Саліванчук про те, що відчуває себе “страшком” в порівнянні з нею і буде намагатись виправити ситуацію.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.