“Немає на землі кращого місця”: Настя Каменських приїхала в село до мами і поділилася знімками у віночку

Настя Каменських зачарувала підписників своїх соцмереж новими знімками. На них артистка осяйно посміхається та позує в оточенні природи і в розкішному вінку. Каменських пояснила, що приїхала до мами в село, і зворушила шанувальників спогадами про дитячу пору, проведену тут.

Настя Каменських тривалий час піддавалася критиці через своє перебування в Італії під час повномасштабної війни. Однак наразі співачка перебуває в Україні і часто ділиться з підписниками своїх сторінок в соцмережах світлинами та відео, зробленими на рідній землі. А її останні публікації є в деякому сенсі особливими – не тільки для шанувальників, а й, очевидно, для самої артистки.

Настя оприлюднила в соцмережах фотографії на природі в розкішному українському вінку. На одній зі світлин вона зробила підпис, пояснивши, що приїхала до своєї мами в село.

“Скільки спогадів пов’язано з цим місцем”

– ділиться співачка.

Також вона поділилась відео із процесом створення вінка під зворушливу музику, а в наступній історії запитала в підписників, чи плели вони в дитинстві віночки.

“Немає на землі місця краще, ніж вдома у мами”

– підвела підсумок Настя.

В основній стрічці публікацій артистка підписала своє фото проникливим текстом про місцевість  свого дитинства.

Шанувальники залишились зворушені її дописом, а також  висловили захоплення чудовими світлинами співачки.

“Дівчина-весна! Яка ж ви вродлива”

“Літнє сонечко”

“Ви аж засяяли”

“Чарівна”

“Тобі дуже личить віночок і бути українкою”

“Одна з небагатьох, хто зберіг свою природню красу”

“Така гарна! Випромінюєш тепло та світло”

– із захватом пишуть шанувальники.

Скріншоти із соцмереж Насті Каменських
Скріншоти із соцмереж Насті Каменських

Зіркова донька талановитої мами

Слід нагадати, що мама співачки сама тісно пов’язана зі сценічною діяльністю. Адже Лідія Петрівна Каменських ще в молодому віці приєдналася до Національного хору імені Григорія Верьовки. А хрещеною матір’ю Насті є Алла Кудлай, відома співачка, яка також співала в цьому хорі. Жінки тісно товаришують, разом з’являлися на телебаченні та навіть записали спільну пісню “Подруга”.

Мама Насті Лідія Каменських з її хрещеною Аллою Кудлай записали спільну пісню Подруга
Мама Насті Лідія Каменських з її хрещеною Аллою Кудлай записали спільну пісню Подруга

Тож найближче оточення Насті з самого дитинства допомагало їй розкрити власний співочий дар. Не дивно, що вона з такою теплотою відгукується про свою маму і місцевість, де вона живе.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.