Ксенія Мішина з сином підкорюють Говерлу! Холостячка і без Еллерта вміє веселитись – Платон був задоволений

Українська актриса театру та кіно, телеведуча, Ксенія Мішина на днях похизувалася фото зі свого відпочинку з сином Платоном. Родина поставила собі ціль – підкорити Говерлу

На днях в інстаграмі Ксенії Мішиної появились відео та фото з її з сином та друзями відпочинок. Видно, що родина насолоджується відпочинком в рідній країні, а не вирушили за кордон.

Фото з інстаграму Ксенії Мішиної https://www.instagram.com/misha.k.ua/?hl=uk
Фото з інстаграму Ксенії Мішиної https://www.instagram.com/misha.k.ua/?hl=uk

Сам підйом на Говерлу був досить важким. На відео видно, що актрисі було важко дихати. Але не зважаючи на це – неймовірний краєвид українських гір вартує тих сил.

“Боже, як тут красиво! Просто неймовірно”

Ксенія також зняла красиве та смішне відео, де танцює від радості. До речі, Ксенія обрала для підкорення Говерли, яскравий рожевий топ та ніжну рожеву хустинку. Виглядає акторка такою простою та водночас жіночною.

До компанії Мішиної з сином приєднались також їх друзі, серед яких і холостяк Макс Тарапата. Його поява викликає дуже багато запитань. Будемо чекати на розвиток подій.

Відпочинок Ксенії Мішиної з сином

Потрібно зазначити, що Говерла – це найвища вершина Українських Карпат, висота якої становить 2 061 метри над рівнем моря. Розташована в гірському масиві Чорногора за 17 кілометрів від кордону з Румунією.

На підкорені однієї вершини зіркова мама не збирається зупинятись. Наразі вона самостійно виховує свого сина, якому вже 11 років. З батьком Платона Ксенія не підтримує зв’язків, адже розійшлась з ним ще до народження сина, будучи вагітною.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Дитину виховувала мама Мішиної до семи років, поки дівчина будувала кар’єру акторки театру та кіно в Києві. Платон переїхав жити до мами лише в семирічному віці. І відтоді Ксенія робить все можливе для того, щоб надолужити втрачені роки, коли мати та син проживали окремо. Як бачимо, Платону подобається активний відпочинок з зірковою матусею.

Будемо слідкувати за новими звершеннями родини.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.