“Мрія здійснилась” – MamaRika та Сергій Середа переїхали в заміський будинок і встигли облаштувати сину ігрову

Співачка MamaRika разом зі своїм чоловіком та сином Давидом поділились враженням від переїзду до нового орендованого будинку під Києвом. Затишний дім стане ідеальним місцем для сімейного життя.

MamaRika зі своїм зірковим чоловіком Сергієм Середою разом виховують малого сина Давида. Подружжя тривалий час займалися пошуком нового житла для родини. Головний критерій відбору – тиша та вдале місце розташування, де можна виховувати сина. Міський галас, постійні звуки автомобілів та громадського транспорту не давали співачці зосередитись на своїй творчості.

Новий будинок Сергія Середи та співачки MamaRika
Новий будинок Сергія Середи та співачки MamaRika

І буквально на днях MamaRika похизувалась в інстаграмі фото румтуру своїм новим двоповерховим будинком. Прихильники буквально завітали в гості до української співачки та змогли роздивитись кожну кімнату.

“Ця важлива мить настала, тому що румтур починається! Покажу вам наш будинок, але поки що лише перший поверх. Другий покажу у другій серії”

MamaRika показала свій будинок
MamaRika показала свій будинок

Пройдемось по заміському будинку і ми. Гості проходять в невеличкий передпокій, де можна розмістити своє взуття, ключі та верхній одяг. Одразу є двері до гаража на два автомобілі. Ще на першому поверсі є спальня для гостей, дві вбиральні та гардеробна. На другому поверсі розмістились ванна кімната та дві спальні.

MamaRika показала свій будинок
MamaRika показала свій будинок

Родина зізнається, що більшість свого часу проводить на першому поверсі, через те, що там облаштований ігровий куточок для Давида.

Поки триває літній період, родина планує проводити максимум часу на терасі. Задній дворик має якісний штучний газон, де син Давид може бігати босоніж, грати з батьками в активні ігри. Для відпочинку на терасі знаходиться зручний диван та столик.

В планах співачки є установка невеликого дитячого майданчика, можливо зі спортивним інвентарем. Бажаємо родині щасливого життя в новому будинку та чекаємо нових, яскравих пісень.

Популярне

Схожі статті

Такий кабачок смачніший за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: мій делікатес для гостей

Якщо вдома немає м'яса, його легко можна замінити кабачком. Зробивши запіканку й додавши до овочу сир та сметану, вийде доволі ситна, а головне, смачна й легка вечеря.

Більше ніякого печива з магазину! Готую мʼякі та ароматні медові пряники: дуже смачний десерт за копійки

Цей рецепт медових пряників – справжня майстерня смаку, яка надасть вам натхнення для нових кулінарних відкриттів. Готувати їх дуже просто, а смак не залишить нікого байдужим.

Впізнати можна тільки по губах: ви ахнете при вигляді доньки Ані Лорак, яка виросла турецькою красунею

Єдиній дочці Ані Лорак Софії скоро 13 років. Ззовні дівчинка зовсім не схожа на свою зіркову маму, та от талант і харизму Софія успадкувала від Ані Лорак.