Як виглядають і чим займаються рідні брати та сестри Тіни Кароль, Дмитра Комарова, Каті Осадчої та інших зірок

Життя відомих та популярних персон завжди на виду у публіки. А ось про їхніх найрідніших людей відомо мало. Як виглядають та чим займаються брати і сестри українських знаменитостей – далі в матеріалі.

Тіна Кароль і брат Станіслав

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає брат і мама Тіни Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль має старшого на 4 роки брата Станіслава. Чоловік веде непублічний спосіб життя і не має до шоу-бізнесу жодного відношення. При цьому Станіслав досить успішний у своїй кар’єрі. Чоловік має власну юридичну фірму і працює адвокатом. Брат Кароль одружений і має доньку.

Дмитро Комаров і двійнята Ангеліна і Микола

Дмитро Комаров з братом та сестрою
Як виглядає брат та сестра Дмитра Комарова

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров має молодшу сестру і брата – двійнят Ангеліну і Миколу. Вони обрали для себе шлях не пов’язаний з телебаченням, чи шоу-бізнесом. Ангеліна працює у бьюті-сфері. Декілька років назад жінка вийшла заміж і вже двічі стала мамою. А ось Микола працює в ІТ-сфері. Чоловік не веде соціальні мережі і про його життя мало що відомо.

Катя Осадча і брат Володимир

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча має молодшого брата Володимира. Чоловік живе на 2 країни: США та Україна. Брат Осадчої являється професійним спортсменом і є тренером з вейксерфінгу. Наразі Володимир неодружений, дітей у нього немає.

Оля Фреймут і сестра Юлія

Как выглядит сестра Оли Фреймут
Як виглядає сестра Ольги Фреймут

Українська телеведуча Оля Фреймут має молодшу сестру Юлію. Різниця у віці між сестрами, аж 10 років та це не завадило їм мати дуже близькі і теплі стосунки. Сестри дуже допомагають один одному. Колись Юлія допомогла Олі Фреймут з вихованням її старшої доньки Злати, яка народилася поза шлюбом. Згодом Ольга зробила свою сестрою своєю правою рукою і у роботі. Так, дівчина почала працювати менеджером Фреймут на телебаченні.

Джамала та сестра Евеліна

Как выглядит сестра Джамалы
Як виглядає сестра Джамали

Володарка розкішного голосу Джамала має старшу сестру, яку звати Евеліна. Жінка багато років живе у Туреччині і всю себе посвятила сім’ї та вихованню дітей. Незважаючи на те, що сестри дуже рідко бачаться, вони мають дуже теплі і гарні стосунки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.