Христина Решетнік відпочиває з дітьми на морському узбережжі: фігурі матері трьох дітей можна лише позаздрити

Матір трьох синів, Христина Решетнік, намагається дарувати дітям щасливе дитинство, не зраджуючи традицій. Наразі родина, без зіркового батька Григорія Решетніка, відпочиває на морському узбережжі.

Христина Решетнік, дружина популярного українського ведучого Григорія Решетніка, наразі перебуває на відпочинку зі своїми синами. Вона активно виставляє на сторінці в інстаграм фото з морського узбережжя. В основному, на світлинах зображені хлопці та їх розваги.

Син Григорія Решетника на відпочинку
Син Григорія Решетніка на відпочинку

Але буквально на днях в сторіз красуні появились цікаві фото мами трьох синів з ідеальною фігурою. Засмагла Христина позувала в красивому чорному купальнику. Фото робив старший син родини.

Христина Решетник на відпочинку
Христина Решетнік на відпочинку

 “Останній місяць літа! Очима сина”

Родина Решетніків насолоджується відпочинком

Прихильники сім’ї одразу помітили підтягнуте та доглянуте тіло Христини Решетнік, а також її ідеальний живіт. Така фігура заслуговує поваги, адже після народження трьох дітей тримати себе в такій формі дуже важко.

Родина відпочиває на разі без голови сімейства. Незважаючи на те, що Григорій Решетнік є багатодітним батьком, та має повне право виїжджати в інші країни, він все ж залишився в Україні.

Минулого разу, на початку літа 2023 року, родина виставила світлини зі свого відпочинку та отримала шквал критики. І хоча Григорій пояснював рішення провести час з сім’єю – краще від цього не стало. Тому він практично одразу повернувся в рідну країну і продовжив працювати, виставляючи дописи в себе на сторінці з робочими буднями. А Христина та дітьми – Дмитром, Іваном та Сашком продовжила відпочинок.

Відмітимо, що на цей раз на відпочинок за кордоном Христина також взяла і своїх батьків, які допомагають їй з трьома бешкетниками. Зіркова родина не лише відпочиває на узбережжі та купається в морі, а також відвідує різні цікаві місця, відкриває для себе нову кухню, і обов’язково відвідує дитячі парки розваг.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.