Дівчата з Кропивницького, яким пощастило вдало вийти заміж: Інна Михайлова, Катерина Полтавська, Аліна Байкова

Кропивницький – не дуже велике місто, географічне становище якого на карті покаже далеко не кожен українець. Між тим дівчата тут дуже гарні, заради яких знамениті чоловіки ладні втратити голову й забути всіх колишніх назавжди.

Інна Михайлова

Після отримання титулу “Міс Кіровоград” (так раніше називався Кропивницький) Інна Пономарьова, тато якої зловживав алкоголем і врешті помер у в’язниці, могла обирати з великої кількості чоловіків. Вона вийшла заміж за гравця донецького “Шахтаря” Андрія Канчельскіса. В шлюбі народилося двоє дітей.

Інна Михайлова тоді і зараз

Та коли красуня познайомилася з шансоньє Стасом Михайловим, який теж був одружений і мав двох дітей, то забула про все на світі. Побралися вони вже після народження першої спільної доньки Іванни. За рік після весілля Інна подарувала коханому чоловіку ще й Марію.

Аліна Байкова

Історія цієї кропивничанки схожа з Попелюшкою. Вона працювала офіціанткою за 10 євро в місяць і не мала жодних перспектив у житті. Та коли працівниць відправили в ательє знімати мірки для пошиття уніформи, власниця звернула увагу на модельні дані дівчини. Її взяли в школу моделей безплатно. Спочатку Аліна опинилася в Китаї, а потім відразу попрямувала до Франції.

Аліна Байкова пройшла шлях від офіціантки до бізнесвумен

Не можна сказати, що в становленні бідної дівчини у заможну модель та бізнесвумен зіграв роль якийсь один чоловік. У 19 років Аліна завагітніла від одного відомого чоловіка, але від дитинки довелося позбутися. У Франції у дівчини був тривалий 7-річний роман, але вони розсталися, бо чоловік хотів сім’ю й дітей. Був іще один спонсор, та Байкова знову відмовилася від побудови родини. Від роману з Лео Ді Капріо модель відкараскалася. З актором зустрічалася її подруга, отак вони й подружилися. Про стосунки з останнім партнером Байкова взагалі не хоче згадувати.

Катерина Полтавська

Цій кропивничанці є з кого брати приклад. Про 22-річну журналістку заговорили, коли вона закрутила роман із двічі одруженим Володимиром Остапчуком. Дівчина легко здолала суперниць і стала для ведучого леді №1.

Катерину Полтавську в Києві вражає все

Ходять чутки, що голубки побралися. Нині вони переїхали до ЖК “Тетріс Хол”, що розташований біля метро Олімпійська у Києві. Дівчину з Кропивницького, не привчену до розкошів, дивує тут усе – кафе для мешканців будинку, генератор на випадок відключення світла, чистота у під’їзді та відсутність алкашів.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.