Студенткою Ада Роговцева закохалася в одруженого викладача: “Перший і єдиний у моєму житті”

Уперше Ада Роговцева закохалася в студентські роки у куратора своєї групи Костянтина Степанкова. Це кохання вона пронесла через усе життя.

Кость Петрович був на 11 років старший за юну Аду, до того ж мав родину. За ним бігали всі дівчата з групи, а Роговцева довго намагалася стримувати себе. Та серце виявилося сильнішим за розум, й вони почали зустрічатися тайкома від усіх.

Врешті Степанкову набрид таємний роман. Він розлучився й зробив пропозицію коханій дівчині. Під час розпису була присутня лише мама нареченої. Бабуся засудила подібний вибір онуки, тож довелося взяти виделку й ковдру й піти з дому. Це сталося 1959 року.

Ада Роговцева з Костем Степанковим

Обоє були успішними у професії, але заробітки тоді мали дуже маленькі. Попри побутові негаразди почувалися щасливими. Коли Кость захворів на туберкульоз, Ада виходила його.

Первісток з’явився на світ у 1962 році. Його, як і батька, назвали Костянтином. За 10 років родина поповнилася донечкою Катрусею. Життя сім’ї підпорядковувалося формулі: “Ада хоче”. Всі її забаганки чоловік виконував без жодних заперечень.

Родина у повному складі. Ада Роговцева з сином Костянтином

У театрі за Степанковим упадала велика кількість жінок, але він кохав лише дружину. Хоча все ж іноді міг стрибнути в гречку. Згодом він перейшов працювати на кіностудію Довженка. Не відставала за кількістю отримання ролей і Роговцева. Обоє здобули звання народних артистів СРСР.

Ідилія тривала довгих 46 років. Костя Петровича не стало 2004 року. Зовсім недовго після смерті батька прожив і син. Обох забрала підступна ракова хвороба. Відтоді сенсом усього життя Ади Миколаївни стала турбота про онуку Дарину. Жінка вважає, що син не вибачить з того світу, якщо вона не виконає цю важливу місію. Всього у відомої артистки троє онуків.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.