Лілія Ребрик зізналася, який у неї натуральний колір волосся і показала фото 20-річної давнини: була темненька

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик зізналася, що від природи вона не блондинка. Жінка показала фото з юності до фарбування і роботи стилістів.

Лілія Ребрик – відома українська акторка театру та кіно, а також телеведуча. Жінка вперше засвітилася на телеекрані у 2006 році, коли стала ведучою погоди на СТБ. Вже через 2 роки акторка пройшла кастинг і стала ведучою танцювального проєкту “Танцюють всі”, який вела аж 8 років. Зараз Лілія знімається у кіно, серіалах, являється телеведучою і встигає ще й виступати у театрі.

Лілія Ребрик поділилась фото з святкування іменин
Лілія Ребрик зізналася, який у неї натуральний колір волосся і показала фото 20-річної давнини

Всі роки своєї кар’єри Лілія притримується одного образу: милої, жіночної і тендітної білявки з пишними локонами. Та насправді, цей образ був створений спеціально для телебачення. Від природи Лілія має зовсім інший колір волосся  – вона брюнетка. Колись, на початку кар’єри, стилісти перефарбували її у білявку і запевнили, що вона так виглядає більш яскраво, що є кращим для телебачення. Лілії настільки сподобався її новий образ, що вже 20 років вона фарбується у білявку.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Ребрик вирішила показати прихильникам, якою вона була у юності до фарбування волосся. Жінка опублікувала фото, на якому їй 19 років. На архівному знімку практично неможливо впізнати Лілію. Довговолоса брюнетка на фото практично не має нічого спільного з тією Лілією Ребрик, яка є зараз.

Лілія Ребрик зізналася, який у неї натуральний колір волосся і показала фото 20-річної давнини
Лілія Ребрик зізналася, який у неї натуральний колір волосся і показала фото 20-річної давнини

Говорять, що натуральний колір волосся найбільше підходить людині. Та на прикладі Ребрик можна пересвідчитись, що це не завжди так. Акторці дійсно набагато краще з білявим волоссям.

До слова, на початку кар’єри Лілія Ребрик змінила не лише колір волосся, а й своє ім’я. Насправді акторку звати Ліліана Тодорюк. Вона взяла псевдонім, який їй здався більш милозвучним і таким, що запам’ятовується. Псевдонім швидко “прижився” і більшість прихильників акторки навіть і не знає про те, що це її не справжнє ім’я. Вже навіть батьки акторки називають її не Ліліаною, а Лілією.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.