74-річна Пугачова і 52-річна Орбакайте показали пляжні фото і позмагалися красою: обидві стрункі і моложаві

74-річна Алла Пугачова і її донька 52-річна Христина Орбакайте показали свої пляжні фото і вразили публіку. Жінки виглядають стрункими, підтягнутими і набагато молодшими свого віку.

Краса та молодість – те, що хоче зберегти кожна жінка. Та як не дивно, деякі жінки з віком тільки розквітають і починають виглядати краще, ніж раніше.

Алла Пугачова

Легендарній співачці Аллі  Пугачовій зараз 74 роки і вона має чудовий вигляд. Артистка все життя мала зайву вагу та за останні роки їй вдалося феноменально схуднути. Примадонна втратила аж 20 кілограмів. Отримавши “нове” тіло, Пугачова вирішила повністю оновити свій гардероб. Співачка змінила звичні балахони та обтислі штани, мініспідниці і блузи з декольте.

74-річна Пугачова і 52-річна Орбакайте показали пляжні фото і позмагалися красою

Ні для кого не секрет, що Алла Борисівна також зверталася до пластичних хірургів, які допомогли їй прибрати зморшки на обличчі і “омолодитись”.

Нещодавно чоловік Примадонни Максим Галкін опублікував у своєму Інстаграм-блозі сімейне фото з Пугачовою і дітьми. На знімку зіркове сімейство прогулювались на березі моря. Алла Борисівна була одягнена у коротенькі білі шорти і вільну блузку. Співачка засвітила стрункі і підтягнуті ноги. Свій образ Примадонна доповнила сонцезахисними окулярами і зачіскою з розпущеним прямим волоссям. Варто відзначити, що у свої 74 роки пугачова має неймовірний вигляд.

74-річна Пугачова і 52-річна Орбакайте показали пляжні фото і позмагалися красою
74-річна Пугачова і 52-річна Орбакайте показали пляжні фото і позмагалися красою

Христина Орбакайте

Донька Алли Пугачової Христина Орбакайте наразі знаходиться на відпочинку біля моря. Нещодавно артистка опублікувала кадри з відпустки. На фото Христина позувала на пляжі. Співачка здивувала своїм підтягнутим тілом і стрункою фігурою. Орбакайте аж ніяк не виглядає на свої 52 роки.

Варто відзначити, що на відміну від своєї зіркової матері, Орбакайте майже ніяк не змінювала свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії. Співачка лише робила ринопластику, з метою прибрати горбинку на носі. А буди молодою і підтягнутою співачці допомагає правильне харчування, спорт і регулярні візити до косметолога.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.