Затьмарила Ані Лорак: красуня Лілія Налчаджиоглу показала, що підіймає їй настрій після весілля з турком

Вже два місяці пройшло від грандіозного весілля колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з блогеркою Лілею. Остання активно веде соціальні мережі та ділиться з підписниками своїм повсякденним життям

Наразі візажистка та блогерка Лілія Налчаджиоглу насолоджується заміжнім життям разом з бізнесменом турецького походження Муратом. Пара проживає та працює в Києві. Лілія працює візажистом та, періодично, розповідає аудиторії секрети своєї краси.

Так, на днях, на сторінці в інстаграм дівчина поділилась цікавим відео про те, що підіймає їй настрій та заряджує позитивом на день.

“Іноді для гарного настрою досить просто намалювати губи”

В ролику Лілія позує в спортивному топі та шортах з ніжною накидкою в актуальних на сьогодні анімалістичних принтах. Для гарного настрою достатньо лише відчувати себе щасливою та підкреслити сяюче обличчя улюбленим блиском для губ.

Діти Лілії Реус та Мурата Налчаджиоглу

Прихильники одразу засипали дівчину компліменти. До речі, вона молодша за Лорак на 18 років. Лілія постійно працює та незабуває виставляти приклади своєї роботи на сторінці в інстаграм. Маючи такого заможного чоловіка можна ні за що не хвилюватись і насолоджуватись життям. Але Лілія так не планує. Саморозвиток та робота для неї знаходяться на другому місці після родини.

Одруження Мурата Налчаджіоглу
Одруження Мурата Налчаджіоглу

Нагадаємо, що весілля колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу та Лілії Реус відбулось в червні цього року. Молода пара зустрічалась три роки і лише зараз наважились офіційно затвердити свої стосунки. Ліліє Реус лише 26 років і вона аж на 18 років молодша за свою відому попередницю.

Лілія сама виховує доньку Олександру, з якою Мурат одразу знайшов спільну мову.

Налчаджіоглу Мурат з донькою
Налчаджіоглу Мурат з донькою

Досить часто на інстаграм сторінці Мурата з’являються фото та відео з дочкою Софією. Ані Лорак не забороняє батькові спілкуватись з нею. Як видно з фото – Софія любить проводити час з Муратом та його новою родиною. Навіть з Сашою (донькою Лілії Реус) вони проводять літні канікули та насолоджуються відпочинком.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки як пух на особливому інгредієнті: для мене це найсмачніша начинка. Всі хто куштують щоразу в захваті

Найсмачніші смажені пиріжки виходять не на молоці, не на кефірі, а на картопляному відварі. Спробуйте приготувати і ви будете в захваті від результату.

За кордоном, але в оточені жіночої краси: Потап із Чикаго порадив українцям, як пишатися своїм походженням

Знаходячись за кордоном відомий продюсер Потап намагається довести прискіпливій публіці, що він не забуває рідну неньку Україну. Проте реакція фанатів не завжди така, яку артист хотів би бачити.

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: без розкочування тіста готую ліниві пиріжки з м’ясом за 10 хвилин

Уранці кожна хвилина на рахунку, але ж треба нагодувати чоловіка й дітей ситно. Вихід є – зробіть ліниві пиріжки. Просто змішайте кефір із борошном, викладіть на пательню й додайте м'ясний фарш.