Пішла у гори в люксовій сукні: Ксенія Мішина здивувала вибором одягу для подорожі у Карпати (ФОТО)

Відома українська актриса Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила у подорож у Карпати. Зірка пішла в гори у люксовій сукні відомого бренду

Ксенія Мішина, відома українська актриса, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість ділиться останніми новинами зі свого життя та розповідає про найцікавіше, що відбувається з нею. Так, наприклад, нещодавно зірка вирушила на відпочинок зі своїм сином Платоном і не залишила шанувальників без подробиць про поїздку.

Актриса вирушила в Карпати та поділилась зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями звідти. Ксенія Мішина продемонструвала стильний образ, який обрала для прогулянки місцевістю. У своєму блозі знаменитість показала фотографію, зроблену на тлі мальовничого гірського пейзажу. Сама актриса виглядала не гірше – вона одягнула люксову повсякденну сукню від французького бренду Celine.

Ксенія Мішина разом із сином поїхала відпочивати у Карпати та показала свіжі фото
Ксенія Мішина разом із сином поїхала відпочивати у Карпати та показала свіжі фото

На опублікованій фотографії можна помітити, що образ знаменитої української актриси продуманий до дрібниць. Красива та ненав’язлива сукня на кожен день має стильний круглий виріз, а ось бретелі вбрання перехрещені на спині. Такий одяг чудово підкреслив ідеальну фізичну форму Ксенії Мішиної, а темний відтінок коричневого дуже пасував зірці.

Крім того, неможливо було не помітити вдалий макіяж і красиву зачіску. Довге та пряме волосся Ксенія Мішина зібрала у високий хвіст та вклала за допомогою спеціальних стайлінгових засобів. На обличчі актриси був “макіяж без макіяжу” – тренд цього року. Однотонні лавандові нігті гармонійно вписались у загальний образ.

Українська актриса Ксенія Мішина вирушила на відпочинок разом зі своїм сином Платоном
Українська актриса Ксенія Мішина вирушила на відпочинок разом зі своїм сином Платоном

У коментарях до нової публікації відомої української актриси її шанувальники висловили захоплення образом зірки. Користувачі мережі зробили їй багато компліментів і зізнались, що просто вражені побаченим.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.