Пішла у гори в люксовій сукні: Ксенія Мішина здивувала вибором одягу для подорожі у Карпати (ФОТО)

Відома українська актриса Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила у подорож у Карпати. Зірка пішла в гори у люксовій сукні відомого бренду

Ксенія Мішина, відома українська актриса, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість ділиться останніми новинами зі свого життя та розповідає про найцікавіше, що відбувається з нею. Так, наприклад, нещодавно зірка вирушила на відпочинок зі своїм сином Платоном і не залишила шанувальників без подробиць про поїздку.

Актриса вирушила в Карпати та поділилась зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями звідти. Ксенія Мішина продемонструвала стильний образ, який обрала для прогулянки місцевістю. У своєму блозі знаменитість показала фотографію, зроблену на тлі мальовничого гірського пейзажу. Сама актриса виглядала не гірше – вона одягнула люксову повсякденну сукню від французького бренду Celine.

Ксенія Мішина разом із сином поїхала відпочивати у Карпати та показала свіжі фото

На опублікованій фотографії можна помітити, що образ знаменитої української актриси продуманий до дрібниць. Красива та ненав’язлива сукня на кожен день має стильний круглий виріз, а ось бретелі вбрання перехрещені на спині. Такий одяг чудово підкреслив ідеальну фізичну форму Ксенії Мішиної, а темний відтінок коричневого дуже пасував зірці.

Крім того, неможливо було не помітити вдалий макіяж і красиву зачіску. Довге та пряме волосся Ксенія Мішина зібрала у високий хвіст та вклала за допомогою спеціальних стайлінгових засобів. На обличчі актриси був “макіяж без макіяжу” – тренд цього року. Однотонні лавандові нігті гармонійно вписались у загальний образ.

Українська актриса Ксенія Мішина вирушила на відпочинок разом зі своїм сином Платоном

У коментарях до нової публікації відомої української актриси її шанувальники висловили захоплення образом зірки. Користувачі мережі зробили їй багато компліментів і зізнались, що просто вражені побаченим.