36-річна Санта Дімопулос показала, як підріс кучерявий син від Андрія Джеджули: вилитий батько в юності

Шоумен Андрій Джеджула частенько дорікає колишній коханій Санті Дімопулос, що вивезла за кордон їхнього спільного сина Даніеля. Між тим 36-річна мама й не думає повертатися в Україну.

Днями Санта виклала в мережу спільну світлину з Даніелем. Вони разом відвідали пак розваг ПортАвентура Ворлд, що розташований в Іспанії в районі Таррагони. Підписники Інстаграм-сторінки колишньої “віагрянки” просто ахнули: 15-річний підліток витягнувся і став схожим на батька як дві краплі води.

Юнак уже перегнав маму в зрості й має таке ж кучеряве волосся, як у тата. Джеджулин промовистий погляд теж передався нащадку. Фоловери поцікавилися в зірки, коли вона з Даніелем й меншою донечкою збирається повертатися до України.

Даніель став копією батька Андрія Джеджули

Дімопулос зізналася, що нині всі її проєкти на батьківщині припинені. Та все ж триває робота над поновленням одного з них, в який вкладено чимало сил. Але мова про повернення до України не йде. Знаменитість воліє зачекати до закінчення війни, а вже потім приставати до роботи в Києві.

Щодо сина Джеджули мама відзначила, що якийсь час Даніель провів у Великій Британії, де навчався і відпочивав у таборі. Попервах батьки мали намір відправити сина до Америки в школу-пансіон, та потім передумали, бо не хотілося розлучатися надовго.

На думку Санти, вже зовсім скоро в Даніеля розпочнеться доросле самостійне життя, в якому для мами буде дуже мало місця, то поки є можливість, треба якомога більше часу проводити разом.

З батьком Даніеля Дімопулос прожила 3 роки. За цей час устигла народити Даніеля. Пара розлучалася з гучним скандалом. Обидві сторони конфлікту висували серйозні звинувачення в бік одне одного. Та врешті все залагодилося.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.