Сергій Притула, Тарас Тополя, Олег Скрипка: хто ще з українських зірок може похизуватись великою родиною?

Публічним людям досить важко поєднувати розвиток кар'єри з сім'єю. Іноді навіть наважитись на одну дитину буває важко. Деякі українські зіркові артисти пішли на перекір стереотипам.

Батьки несуть відповідальність за життя, здоров’я та щасливе майбутнє своїх дітей. Зірковим батькам приходиться турбуватись і ще про один важливий момент – негативний вплив з боку преси, хейтерів та папараці. Попри все, в українському шоубізі є зірки, яким вдалось збудувати міцну родину та виховувати щасливих дітей.

Олег Скрипка та його четверо дітей

Олег Скрипка з сином
Олег Скрипка з сином

Олег Скрипка, відомий фронтмен рок-гурту “Воплі Відоплясова”, разом з дружиною Наталією виховують четверо дітей. Родина має дві дівчинки 10 та 11 років, а також двох хлопців 17 та 15 років. Про особисте життя виконавця відомо досить мало, та родинних фото в просторах інтернету практично не має. Відомо лише, що діти займались на музичних інструментах. Не так давно Олег Скрипка хизувався, що один із його синів написав свій перший трек. Можливо підростає гідна зміна співаку.

Тарас Тополя та Alyosha виховують трьох дітей

Тарас Тополя та Alyosha виховують трьох дітей
Тарас Тополя та Alyosha виховують трьох дітей

Чудова творча пара наразі виховує трьох малюків. Тарас Тополя з перших днів підтримує та боронить державу, а дружина займається вихованням дітей та тимчасово проживає в США. Перше поповнення в співочій родині відбулось 10 років тому, народився їх син Роман. Згодом народився син Марк та маленька Маша.

Сергій Притула та його діти Дмитро, Соломія та Стефанія

Сергій Притула та його діти Дмитро, Соломія та Стефанія
Сергій Притула та його діти Дмитро, Соломія та Стефанія

Український шоумен, а нині громадський діяч та благодійник, Сергій Притула має старшого сина від першого шлюбу Дмитра. З другою дружиною, Катериною Сопельник, зірка виховує двох маленьких донечок. Сергій бере активну участь в вихованні сина, попри те, що Дмитро проживає зі своєю мамою. Діти активно проводять спільний відпочинок.

Тімур та Інна Мірошниченки

Тімур та Інна Мірошниченки
Тімур та Інна Мірошниченки

Відомий український телеведучий має двох біологічних дітей: Мію, якій наразі 5 років, та сина Марка, якому три роки. Але зовсім нещодавно Тімур став батьком втретє. Вони з дружиною прийняли досить складне та зважене рішення – стали прийомними батьками для маленького хлопчика з дитячого будинку в Житомирі. Родина пройшла довгий бюрократичний шлях, але зараз безмежно раді поповненню і насолоджуються кожним днем.

Анатолій Анатоліч з дітьми

Анатолій Анатоліч з дітьми
Анатолій Анатоліч з дітьми

Блогер та телеведучий Анатоліч наразі виховує трьох чарівних дітей. Доньці Лоліті 10 років, Алісі 12 років та сину лише 2 роки. Родина проживає разом в Києві, але минулий рік мати з дітьми вимушена була виїхати до Франції, ради безпеки малюків. Хоча утримувати таку велику родину та виконувати всі їх забаганки важко – Анатоліч, все ж, робить для цього все можливе.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.