Невістка Віктора Ющенка вперше показала президентського онука: мама й тато виховують справжнього козака (ФОТО)

Дружина сина українського експрезидента чи не вперше показала, як виглядає онук Віктора Ющенка. Маленький нащадок президентської родини дуже швидко росте

Олена Ющенка, друга дружина сина колишнього президента України Віктора Ющенка, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм чи не вперше показала свого сина. Блогерка опублікувала у своєму блозі кадри з сином, зроблені навпроти вивіски одного зі столичних магазинів. Олена Ющенко тримала свою дитину на руках, ніжно притуляючи малюка до себе.

В описі до нової публікації знаменитість процитувала відомого англійського письменника Джеффрі Віланса, зазначивши, що людина ніколи не зможе зрозуміти людську мову, поки не вивчить принаймні дві. Олена Ющенко вирішила поділитись із публікою не лише ніжними кадрами з сином, але й мудрістю англійського митця.

Олена Ющенко чи не вперше показала підписникам свого новонародженого малюка
Олена Ющенко чи не вперше показала підписникам свого новонародженого малюка

Варто зазначити, що хлопчик впевнено зростає та набирається сил, а батьки роблять усе можливе, аби дитинство хлопчика минуло найкращим чином. Так, на фотографії малюкові вже 11 місяців, а вже незабаром він відзначатиме свій перший день народження.

У коментарях до нової публікації чимало користувачів мережі залишили захоплені слова, компліменти та побажання. Так, наприклад, Віталіна Ющенко, донька колишнього президента, назвала племінника своїм маленьким і рідним хлопчиком, а інші підписники Олени побажали малюкові зростати під мирним українським небом.

Олена Ющенко вийшла заміж за сина експрезидента Віктора Ющенка 2018 року
Олена Ющенко вийшла заміж за сина експрезидента Віктора Ющенка 2018 року

Нагадаємо, що відома українська блогерка Олена Ющенко стала другою дружиною сина колишнього президента України Віктора Ющенка. Андрій та Олена офіційно зареєстрували свої стосунки 2018 року, а 24 серпня минулого року публіка дізналась, що зіркова пара стала батьками спільного сина, якого назвали Андрієм. Для експрезидента малюк став п’ятим онуком.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.