Любов притаманна усім й державним діячам також: історія кохання Дмитра Кулеби, Світлани і Маріка

Ми звикли бачити офіційних осіб країни у певному образі, притаманному іміджу публічної людини, з деяким коригуванням на культуру смаку особистості. Але іноді вдається побачити, як виглядають такі особи у себе вдома, у сімейному колі.

Нещодавно на теренах інтернету з’явилися фото міністра закордонних справ Дмитра Кулеби й консультантки зі стратегічних комунікацій та партнерки видавництва “Книголав” Світлани Павелецької у невимушеній домашній обстановці. Ці фото виклала у своєму інстаграм український фотограф Юлія Єлінецька. Втім через деякий час вона чомусь ці світлини звідти видалила.

Фото Дмитра Кулеби з коханою

Це була красива фотосесія, яку авторка назвала “Історія про любов”, а міністр у бежевому лонгсліві та джинсах поруч з коханою, одягнутою у білу сорочку та чорні легінси, виглядає щасливим й зовсім по-домашньому.

Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба. Фото Юлії Єлінецької

На одному з фото Світлана та пан Дмитро постають закоханою парою, але між ними затесався третій: француз за походження, уродженець Маріуполя, пес на прізвисько Марік.

“Свєта, Діма і Марік”— так підписала фотограф зроблені нею світлини.

Відомо, що Дмитро Кулеба не так давно розлучився зі своєю дружиною депутаткою Київради Євгенією Кулебою, з якою має сина Єгора та доньку Любов.

І от, схоже, він розпочав нову сторінку свого життя зі Світланою та Маріком.

Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба. Фото Юлії Єлінецької

Стосовно останнього відомо те, що пан Кулеба прихистив собаку, яку евакуювали з розбомбленого Маріуполя, хоча то того в родині міністра вже мешкало два пси: Густав та Бенджі. До речі ім’я Марік, вірогідно, було дано таке, тому що на Донбасі Маріком скорочено називають Маріуполь.

 Дмитро Кулеба тоді казав:” Я не міг не дати йому шансу на щасливе життя”

Судячи з фото пес користується цим шансом на повну. Він навіть буває з міністром на роботі та зустрічає разом з хазяїном поважних гостей.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.