Тіна Кароль приховувала від загалу справжнє кохання: чоловік, який 10 років був поряд – не Дан Балан

Улюблениця мільйонів Тіна Кароль вже 10 років перебуває у статусі вдови. Шанувальники мріють, щоб особисте життя зірки врешті налагодилося. Були сподівання на Дана Балана, але вони виявилися марними. Але Та не все так однозначно.

Тіна Кароль в усіх інтерв’ю підкреслює, що найголовнішим чоловіком у її житті є син від Євгена Огира. З Даном Баланом роман теж не склався. Є підозра, що обидві знаменитості грали кохання перед телекамерами, дурячи своїх прихильників.

Навіть маму молдовського співака вплутали, яка приїхала в Україну й співала для Тіни весільних пісень. Згодом й сама співачка відвідала Молдову й поспілкувалася зі “свекрухою”. А Дана Тіна колись назвала “найкращим чоловіком у світі”.

Тіна Кароль часто притуляється на концертах до бас-гітариста

За цими перипетіями від уваги широкого загалу було приховане дуже важливе. Виявляється, бойфренд у співачки таки є, і він завжди перебуває поряд. Всі обставини вказують на бас-гітариста Антона Попова. Музикант працює з Кароль вже понад 10 років. Тобто вони весь цей час перебували разом – на сцені, репетиціях, під час гастролей.

Тіна Кароль з Антоном Поповим часто бувають разом

Найбільш віддані фани зірки, певно, про щось здогадуються. Адже постійно вітають гітариста з днем народження, натякаючи, що вони з Тіною гарно виглядають, коли поряд:

“Яка пара!”

“Музикант з великої літери”.

“Добре виглядаєте разом”.

“Гарна пара вийшла б”.

Чутки, що між Тіною й Антоном не лише робочі стосунки, ходять уже давно. Олії у вогонь цієї пристрасті додав блогер Богдан Беспалов. Він зібрав відгуки людей, що крутяться в українському шоубізі й оприлюднив у своєму ролику.

Тіна Кароль дивиться на гітариста захопленим поглядом

Але офіційного підтвердження подібній тезі поки немає. Що нам залишається? Уважно розглядати спільні світлини Кароль із Поповим, намагаючись вловити невидимі ниточки, що пов’язують пару поза сценою.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.