Юрій Шатунов за життя не дозволяв публікувати фото двох своїх дітей: тепер табу знято і вдова цим користується

Були часи, коли пісні гурту "Ласковый май" лунали чи не з кожної праски. Співака з надзвичайно ніжним голосом обожнювали всі. А от дітей Юрія Шатунова ніхто ніколи не бачив.

Далеко не всі шанувальники знали, що в Юрія Шатунова є дружина й діти, яких він ретельно приховував від широкого загалу. Та й близькі ніколи не мешкали на безкраїх російських теренах, постійно перебуваючи в Німеччині.

Зі Світланою оспівувач білих троянд познайомився на початку 2000-их. Гурт саме гастролював по Західній Європі. Іскорка відразу пробігла між двома людьми. Невдовзі після знайомства вони побралися.

Юрій Шатунов із дружиною та дітьми

Первісток у родині з’явився 2006-го. Хлопчика назвали Деннісом. Згодом закохані охололи одне до одного і навіть розсталися на деякий час. Та потім відбулося примирення, унаслідок якого у 2013 році на світ з’явилася ще й донечка Естелла.

Шатунов начебто й не приховував наявність родини й дітей від прихильників, але нікому не показував, як виглядають нащадки. Ще й Світлані категорично заборонив постити родинні фото в мережі.

Юрій Шатунов з сином

Уперше фоловери артиста побачили, як виглядають його діти, вже після смерті Шатунова. Він помер раптово у 2022 році. 23 червня Юрію стало зле, товариші відвезли його до лікарні, але медики не були спроможні чимось допомогти. Світлана з дітьми тут же вирушила до росії.

Відтоді табу на фото 16-річного сина та 9-річної доньки зірки 90-их років було знято. Навпаки вдова співака відкрила на Ютубі канал, присвячений родинним архівам, і навіть монетизувала доходи на відео з дітьми Шатунова та іншими артистами. Естелла теж веде власний відеоканал, щоправда, він у дівчинки не про батька, а кулінарний.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.