23-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська вразила достатком і показала свій лайнер: “Коричневий”

23-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська вразила достатком і показала свій лайнер: "Коричневий" У нової дружини Володимира Остапчука знайшли власний лайнер: Катя Полтавська знається на "шику" Дружина Володимира Остапчука показала трендовий лайнер на міжсезоння

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала публіці свій лайнер. У дівчини безперечно є почуття стилю.

Телеведучий Володимир Остапчук у 2023 році одружився на молодшій на 16 років за нього дівчині, яка стала продюсером його авторського шоу на YouTube “Мекнув – питайте” та розвиває свій блог в Інстаграм. Катерина Полтавська багато спілкується з підписниками. Найчастіше її питають звісно про особисте життя.

Катя не стала приховувати, що повністю живе за рахунок зіркового чоловіка, він оплачує житло, продукти, радує її сюрпризами, при цьому дівчина має власний заробіток, який успішно відкладає. Також Полтавська не забуває у відповідь на увагу Володимира дарувати і йому подарунки. Зараз пара займається ремонтом у заміському будинку, який Остапчук побудував у попередньому шлюбі з Христиною Горняк і планує переїхати туди з новою коханою вже до кінця року, незважаючи на те, що питання власності досі не вирішено, а по закону колишня дружина володіє половиною будинку.

Друга по популярності тема, яка обговорюється в Інстаграмі Катерини – мода і стиль. У дружини Остапчука своєрідний смак, вона не шопоголік, однак в її гардеробі тільки все найстильніше і таке, що можна поєднувати між собою, створюючи нові модні луки.

Полтавська пригадала початок стосунків з Остапчуком
23-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська показала свій лайнер

Катю часто питають, де вона придбала той чи інший одяг. На цей раз увагу публіки привернула стьобана куртка на міжсезоння, яка за кроєм має назву “лайнер”. Таку куртку можна одягати під пальто чи парку як додатковий шар одягу, а в більш теплу пору – як самостійний верхній одяг. Завдяки силуету такі куртки майже не додають зайвого об’єму.

У Полтавської є коричневий лайнер оверсайз, який полонив серця її підписників:

У вас є дуже гарний коричневий лайнер. Підкажіть, будь-ласка, бренд

, – написали Каті.

23-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська показала свій лайнер
23-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська вразила достатком і показала свій лайнер

Як виявилось, це модель від українського бренду. Катерина Полтавська загалом підтримує українські бренди одягу та обирає тільки найкраще.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".