Тіна Кароль у день народження покійного чоловіка показала дорослого сина: “О, Боже, який красень!” (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль зворушливо пригадала покійного чоловіка в день його народження. Зірка зробила фотосесію з їх дорослим сином.

Тіна Кароль в 2008 році вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра, якому народила сина Веніаміна. Через 5 років коханий чоловік співачки пішов із життя через рак шлунку. Втрата стала дуже болісним випробуванням для артистки, яка була вимушена не впадати у відчай заради єдиного сина. Тіна відправила Веню на навчання у Великобританію та продовжила розвивати співочу кар’єру. Також вона добудувала будинок, який Євген подарував їй на народження сина і досі в ньому живе.

14 серпня Євгену Огіру могло б виповнитися 43 роки, якби не важка хвороба, яка забрала його життя. В цю важливу дату Тіна Кароль написала зворушливі слова, адресовані коханому, та показала фотосесію з дорослим сином в стилістиці давньої фотосесії з Євгеном.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

В кадрі видно, як сильно виріс та змужнів 14-річний Веніамін. Він вже вищий за маму і дуже нагадує батька. Хлопець позував у джинсах та сорочці в чорно-білу клітинку. Співачка також одягла джинси і білу футболку, яку зав’язала на животі. Вона так само як і багато років тому стоїть, спершись руками на Веніаміна і дивлячись на нього як колись на Євгена.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

Зірка написала проникливий текст про те, що сьогодні наші діти стали сильнішими за нас, їм випала важка і несправедлива доля, однак цей біль, який вони вимушені переживати, перетворюється на мотивацію і характер. За ці 10 років без Євгена Огіра Тіна і Веніамін слідують за його зіркою та завжди пам’ятатимуть, як відчайдушно він бився за життя:

Ми любимо тебе, наш тато! Ми йдемо далі, як ти й просив, але не повз, а з тобою в нашій пам’яті і серці. Назавжди разом

, – написала артистка.

В коментарях підписники вражені тим, яким дорослим вже став Веніамін:

  • “О, Боже, який красень!”;
  • “Схожий на тата, а очі мамині”;
  • “Вєня такий дорослий вже, не впізнала на першій зразу”.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.