Катя Осадча показала свою фігуру у басейні після народження трьох дітей: складки і обвисла шкіра (Фото)

39-річна українська телеведуча Катя Осадча показала свою фігуру у купальному костюмі. Жінка не соромиться показувати себе справжню на камеру.

Катя Осадча – відома українська телеведуча, незмінна ведуча програми “Світське життя”. Мало хто знає, та до кар’єри на телебаченні Осадча була успішною моделлю. Ще з 14 років Осадча сяяла на світових подіумах і прикрашала обкладинки глянців. Це і не дивно, адже Катя має високий зріст, струнку фігуру і красиві риси обличчя. Кар’єру моделі Осадча покинула у 18 років, коли вперше вийшла заміж. Вже через рік Катя стала мамою і почала задумуватись про кар’єру на телебаченні.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в роки роботи моделлю

Зараз Осадчій 39 років. Звісно, телеведуча наразі має далеко не модельні параметри. Особливо на зовнішність Осадчої вплинули 2 останні вагітності: у 2017 році вона народила сина Івана, а у 2021 – сина Данила.

Незважаючи на неідеальність фігури, Осадча не соромиться себе справжню показувати на публіку. Так, нещодавно телеведуча опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео з басейну. Осадча позувала у суцільному купальнику, її волосся було зв’язане, а на обличчі не було ні грама макіяжу.

Катя Осадча показала свою фігуру у басейні після народження трьох дітей
Катя Осадча показала свою фігуру у басейні після народження трьох дітей

Помітно, що фігура телеведучої далека від ідеальної. Вона має складки на животі, а її бюст вже давно не пружний. Та Осадча при цьому відчуває себе дуже впевнено, що викликає справжнє захоплення.

Нагадаємо, Катя Осадча – мама трьох дітей. Старшого сина Іллю, якому наразі 19 років Осадча народила у першому шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. Зараз хлопець живе в США, де навчається у престижному університеті на спеціальності IT. Двох молодших дітей Осадча народила у другому шлюбі з актором і шоуменом Юрієм Горбуновим. Середньому Івану наразі 6 років і в цьому році він стане першокласником, а молодшому Данилу всього 2 роки.

Катя Осадча і Юрій Горбунов зізнаються, що мріють мати ще дітей і хочуть подарувати своїм синам сестричку. Звісно, повномасштабна війна в Україні поставила їхні плани про батьківство на паузу. Та зараз зіркове подружжя розглядають не лише варіант народження власної дитини, а й варіант усиновлення.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".